Van 2 meleg srác, aki velünk öltözött tesin, mivel egy csoportban vagyunk. Ezt hogy lehet?
Figyelt kérdés
Azt hogy lehet, hogy ők is a fiúkkal vannak? Ez ellen nem lehet valamit jogilag tenni?2011. júl. 11. 15:13
11/22 anonim válasza:
Hát nem, nem lehet, de átérzem a problémád.
12/22 anonim válasza:
Nem lehet mivel az egyenjogúságukért küzdenek.
13/22 anonim válasza:
Egyébként a kérdés nem hülyeség, akármennyire is annak tűnik egyeseknek :D
A búzák ugyanis a saját nemükhöz vonzódnak, így ez nekik olyan mint egy ingyen sztriptízbár.
14/22 anonim válasza:
Há jah ez olyan mint ha egy hetero srác a lány öltözőben öltözne:D
15/22 anonim válasza:
Nem csoda hogy itt tartunk, mikor ekkora hülyék az emberek mint te. Senkire nem tartozik hogy te vagy ők a fiúkat vagy a lányokat vagy a növényeket szeretitek-e. Attól még mind fiúk vagytok. Épp csak mást szerettek. Nem fognak egy óvatlan pillanatodban megerőszakolni mikor öltözöl, mivel nekik sem minden pasi tetszik. Nem tudom sokan miért hiszik ezt. Ritka válogatósak a meleg pasik, szóval nem hiszem hogy félned kéne.
16/22 anonim válasza:
Szerintem a fiúk azért nem öltöznek a lányok előtt mert kinevetnék egymást gúnyosan viselkednek egymással a más nemi szervük miatt meg túlzottan érdeklődőek mivel nekik nem ilyen van. Viszont a fiúk még ha melegek is akkor is nekik ugyan az van mint neked nem úgy viszonyulnak hozzád mint egy csaj. Max tecchetsz neki de ebből még semmi bajod nem lesz!
17/22 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy neked is, nekik is farkatok van. Semmi közötök egymáshoz vagy egymás szexuális beállítottságához. Nem is értem, mi okból merült fel a kérdés. Nem fog a hamvas felsőtestedre maszturbálni ettől egyik sem.
18/22 anonim válasza:
18:13:Ez igaz, viszont közben gondolhat rád.
19/22 anonim válasza:
szerintem sem hülyeség a kérdés. ennyi erővel minek van lányöltöző, amíg a fiúk nem erőszakolják meg őket, mehet a dolog...
viszont attól tartok hogy semmit sem lehet kezdeni ezzel, mert nem várhatjuk el minden iskolától, hogy 1személyes öltözőfülkéket építsenek (habár előnyösebb lenne a tárolt táskák szempontjából is.
erre még nincs meg a jelenlegi háttérkultúra. régen azt csinálták, hogy az ilyeneket megkövezték, és nem volt gond belőlük. az sem megoldás.
20/22 anonim válasza:
kiba.szott ostoba sza.r emberekkel van tele a világ!%!!!! 3qgerhdfiubnauibnia belefáradtam. KUSS LEGYEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!