Mit várhaok mi lessz a bűntetésem ha feljelentenének?
Figyelt kérdés
a barátnőmmel régebben elcserélgettük az anyja aranygyűrűjét és nyakláncát. most kiderül minden a napokban . a barátnőm azt mondta hogy rám ken mindent (14) én 16 éves vagyok. ez régi ügy már olyan 5 hónapos2011. jún. 26. 11:53
11/32 A kérdező kommentje:
a barátnőm ellopta otthonról a gyűrűket hogy elcseréljük megvettem pénzért a napokban meg kiderül.attól félek a rendőrség lesz a vége
2011. jún. 26. 12:01
12/32 anonim válasza:
mond el nekik sürgősen, mert ha nem mondod el és mástól tudják meg nagy pácba leszel! Igaz már abba vagy! Amúgy meg szerintem ha nincs meg akkor az arany árát kell kifizetni, ami gondolom nem kis pénz vagy veszel ugyan olyat[ami eléggé nehéz lesz..]
13/32 anonim válasza:
Nem kell ezt ragozni.Magyarul loptal.A tolvajnak buntetes jar!!!
14/32 A kérdező kommentje:
milyen büntetés ?
2011. jún. 26. 12:03
15/32 anonim válasza:
ha megtudtok egyezni, és a szülök nem hívják a rendőrséget akkor csak ki kell fizetned! De ha rendőrség lesz belőle akkor szívás van!..:S
16/32 anonim válasza:
Hát mondjuk pénzbírság..! Vagy valami kiskorú börtönbe kerülsz vagy ilyesmi.
17/32 anonim válasza:
De nem tudom, hogy lehet ekkora eszed..:/ 16 éves vagy...és a másik lány is tiszta hülye, nem óvodások vagytok, hogy nemtudjátok, hogy mi a következménye...-.-"
18/32 anonim válasza:
tudtad hogy lopott? Ha nem, akkor nem akkora baj. Megvetted mert megérte. Aztán kellett a lóvé, meguntad eladtad. Ennyi. Nem te loptad el, hanem ő, így ne kavarjon. Am 16 évesen már te is tudsz gondolkodni.
19/32 anonim válasza:
Most komolyan... Te is nagyban hibás vagy, mert gondolhattad, hogy az ékszereket a barátnőd ellopta otthonról, nem pedig az anyja adta a kezébe hogy "menj kislányom add el pár ezerért, nekem már nem kell".
20/32 anonim válasza:
Na ja, nem te loptad el! Csak annyi a bökkenő, hogy nem tudod bizonyítani, hogy nem te vitted el tőlük! A bnőd meg tagadja, akkor eléggé rosszul fogja magát érezni jó sokáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!