Mi lehet a büntetésem ha átmegyek kártyásra? (Bővebben lent) Djuice a szolgáltatóm
Az a helyzet hogy vettem januárban egy telefonkészüléket kártyásan. S átmentem kb márciusban előfizetésre.
Szeretnék most visszamenni kártyásra,mert rájöttem hogy nekem felesleges az előfizetés. Annyit nem beszélek hogy fent kelljen tartanom az előfizetést.(még a legkisebb csomag is felesleges.)
Hát megkeresed a szerződésedben, hogy szerződésszegés esetére mi a szankció, általában elég szép összeg, főleg, hogy csak most vetted és pláne ha 2 év hűséggel.
Ha nem fizeted ki, akkor letiltják a simedet asszem. Na meg esetleg végrehajtás útján vasalják be rajtad az összeget.
De a szankció általában olyan tétel, hogy nem éri meg. :S
Nézd meg a szerződést, amit aláírtál. Van benne hűségidő?
Le van írva, mennyiért bonthatod föl a szerződést, olyan 50-100000 forintig terjed általában.
De én eredetileg kártyásan vettem a telefont,s ki fizettem a teljes árat..
Ez egy dolog. De a 2 éves előfizetést pedig nem fizetted ki. Itt lényegtelen a telefon. A kártya a lényeg. a én naponta cserélek telefont, akkor hivatkozhatok szerinted arra, hogy de én anno kifizettem? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!