Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hamburgeradó? Mi róla a...

Hamburgeradó? Mi róla a véleményed?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 09:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Várom a következőket:

1. Agglegényadó. "

Valaki már nyögött be hasonlót.

2011. jún. 24. 22:46
 22/26 anonim ***** válasza:
Meddő adó
2011. jún. 25. 12:36
 23/26 anonim ***** válasza:
inkább csökkentenék az egészséges ételek adóját, és akkor mindenki azt enné, mert egészséges és oltó, növekedne a fogyasztás, és a betél is... ennek az egésznek nem az a lényege hogy azegészségtelen, hanem a népszerű kajáknak az adóját növeljék...
2011. júl. 15. 10:46
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha az egészségtelen kaja lenne a célpont mellette lehetne abárolt szalonna adó, császárszalonna adó, töltött káposzta és lucskos káposzta adó és sorolhatnám mind azokat, amik évszázadok óta megvoltak és ettük mérsékletesen úgy hogy senki nem pofázott bele.
2011. júl. 15. 16:10
 25/26 anonim ***** válasza:

"mérsékletesen"

Az ország fele úgy néz ki, mint egy hízódisznó.

2011. júl. 15. 16:53
 26/26 anonim ***** válasza:
16.53 Szerinted az ország fele hamburgeren hízott meg, már ha igaz amit állítól. Én sem vagyok sovány alkat, mégsem ettem kb 10 éve hamburgert.
2011. júl. 15. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!