Hamburgeradó? Mi róla a véleményed?
+300 forint lesz az adó az energia italokra. ami azt jelenti hogy duplájára fog emelkedni az ára...
beindul az energiaitalfeketepiac.
"300 forint literenként, tehát nem fog a duplájára emelkedni az ára."
Valaki már litereset vesz belőle:)) Az egyik melósom beállított egyik reggel egy nagy narancssárga flakonnal amibe 1l emelt koffeintartalmú energiaital volt. Kérdeztem is tőle, hogy a melóján is meg fog látszani:)
Néztem a cimkéjét, alig volt 200Ft az ára, azóta már láttam az utcán 12 év körüli gyerek kezében azt a flakont.
Ezzel már kellett valamit kezdeni, mert ez az energiaitalozás kezd túlzásba esni.
nincs az energia itallal baj egy bizonyos szintig,de napi szinten már káros főleg ha több mint 2 deci.
Nem rég nálunk egy 14 éves fiatal fiú halt meg, napi 1,5 liter energiaitalt ivott meg és a szíve feladta.
Értem én, hogy emelni akarják az árát, de ha az ember nem látja be, hogy mi mennyire káros azt a pénz sem fogja visszatartani.
A teljesen egészséges ételeket pedig az átlag ember nem tudja megfizetni.
Itt az lesz, mint Görögországban!
Lassan már bilincsben a nép keze!
Szórakozóhelyen 1500 embernél több nem tartózkodhat?
És ha én vagyok az 1501-edik, és nem enged be, az nekem hogy esik, vagy másnak?
Holnaptól megszabják, milyen zenét hallgass? Milyen ruhában menjél ki az utcára?
Egyébként már a mobiltelefon is rákot okoz! Kösz, hogy most mondják évtizedek után. Legalább már nemcsak a cigi a téma. Mi okoz még rákot, amit fel sem fedeztek?
Orbánt le kell mondatni, mert még rosszabb lesz!!
Államadósságra utaznak. Orbán bejelentette: 81%-77%-ra csökkent az államadósság, ez pontosan 4% minusz. És hol vagyunk még 0%-ig. Addig mi jöhet még? Mehetünk a híd alá.
Bejelentette, mert 4%-ot megcsinált, válasszák meg mindig őt, majd megcsinálja a többit is. Azaz kampányolt maga mellett.
Nemsoká jön az ebadó. Már be volt jelentve!
Várom a következőket:
1. Agglegényadó.
2. Lépésadó: 10 lépés 1000 ft.
3. Életadó: Fizetünk, amiért élünk.
4. Nézésadó: Felnéztél az égre? 50 000 ft+ 10 év börtön.
Létezik egy dokumentumfilm: Titkos Társaságok. Melyben meglepő: Magyar név is szerepel. Aki nem látta nézze meg!!!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!