Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek hűvösre vágják...

Szerintetek hűvösre vágják Stohlt?

Figyelt kérdés
... vagy júliustól legális lesz a részegen/bedrogozva száguldás az utakon?
2011. jún. 19. 18:45
 1/9 anonim válasza:
66%
hát lehet de eddig halálesettel nem végződő közuti balesetért senkit se csuktak még le akár ivott akár drogozott.
2011. jún. 19. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem lecsukják, de legfeljebb 1-2 évre. Még az is lehet, hogy csak felfüggesztettet kap. Az elmúlt egy évben minden eszközt megragadott, hogy pénzzel mentse az irháját.
2011. jún. 19. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

A médiákban ezerrel megy a mosdatása,lassan mártírt csinálnak belőle.

Remélem a Bíróság nem ez alapján fog ítélkezni.

2011. jún. 19. 19:13
 4/9 Ozmium42 ***** válasza:
70%
Óvakodj a bedrogozott autóstohl! Azaz szerintem megint kimossa magát, és egy napig nem lesz a hűvösön.
2011. jún. 19. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Ki az?
2011. jún. 19. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Remelem csak felfüggesztettet kap.
2011. jún. 19. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha két év max büntetést kap akkor felfüggesztettel megússza. DE! Ha valamit összehoz ami akár szabálysértés, akár büncselekmény már meg is kezdheti a leülést.

Szerintem mint közismert személynek ( már ahol közismert ) példát kellene mutatni. Nem pedig arról elhíresülni, hogy milyen magánélete van, volt. Szerintem a bírónak is ezt kellen figyelembe venni. Vastagabb ceruzával írni a "számlavégösszegét". Magyarán elitélni.

2011. jún. 20. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem,mert egy akkora celebművészjátékvezetőripoter hogy csak na,neki mindent szabad a bíró is így ítéli meg,én meg úgy hogy öt év letöltendő addig sem veszélyezteti a közlekedőket.Én nem vagyok igazság ügyis csak igazság érzetes.
2011. jún. 20. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lenne nagy jogi vita erről, ha nem stohl lenne a vádlott... De mivel kirakat (ember?) ezért lehet hogy meg fogja úszni. Az a srác aki elaludt a volánnál, egyetemista, és megölt egy vagy két embert. Azt lecsukják Bucikát akkor miért ne kéne. Ráadásul neki nem ez az első ittas "kalandja", szóval szerintem az lenne a legjobb ha nem a legrövidebb ideig ülne egy sitten.
2011. júl. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!