szerintem többségében a fideszes orbánisták gondolkodnak úgy, hogy a pártok elnöke mint egy vezír felelős minden dologért ami történik.
2010. jún. 29. 11:55
4/17 anonim válasza:
max pénzbüntetés
miért csuknák le?
2010. jún. 29. 12:03
5/17 A kérdező kommentje:
A Nemzeti Civil Alapprogram, a hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatása és a drogprevenció pályázati pénzeit a saját fiktív alapítványaik és szervezeteik támogatására fordították. Ezzel milliárdokkal károsítva meg a civil szerevződéseket, melyek az alap fenntartásukhoz is csak minimális forrásokhoz jutottak. Gyurcsány kampányra és fiatalok toborzására, szórakozó helyek fenntartására fordították a pénzt.
Gusztustalan!
2010. jún. 29. 12:09
6/17 anonim válasza:
remélem vagy 100 évre lecsukják..
2010. jún. 29. 12:19
7/17 anonim válasza:
ha ezek a hátrányos helyzetűek a cigányok akkor mg meg is veregetem a vállát:)
Amúgy konkrét forrást amivel igazolod, hogy ez történt valóban?
mellesleg ha bűnös is lenne, akkor se csuknák le. Fidesznek is a pofája nagy csak, de nem meri gyurcsányt bántani, mert akkor esetleg dalolna a fideszesekről nyilván.
2010. jún. 29. 12:19
8/17 anonim válasza:
Gyurcsány a mozgáskorlátozottak akadálymentesítéséből is lopott! Gerinctelen alak! Minimum 20 évet adnak neki, de ha rajtam múlna élete végéig kényszermunkára ítélném.
2010. jún. 29. 12:23
9/17 anonim válasza:
Azt olvastátok, hogy egyes snob férgek aláírást gyűjtenek, hogy ne bántsák a Ferit? :D
2010. jún. 29. 12:38
10/17 anonim válasza:
Beszél róla a Fidesz, de szerintem, nem merik meglépni, mivel Gyurcsánynak olyan kapcsolatrendszere van az igazságszolgáltatásban, hogy bármit csinálhat, akkor sem csukják be. Nincs olyan bíró aki elítélné, mivel rögtön elmozdítaná a pozíciójából és mehetne krumplit kapálni. Sajnos még mindig ilyen nagy hatalma van. Mellesleg a titkosszolgálati múltjából él, amikor a Szovjetuniónak kémkedett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!