Magyarság védö törvények vannak?
Elöször, elnézést kérek a nyelvihasználatom miatt, külföldön élek..
Régen sokszor halottam hogy rendőrök nem csinálnak semmit cigányok ellen, vagy ha egy magyar megver egy cigányt aki belekött akkor a magyart visszik el.
Nos, nem tudom ha fidesz ezen változtatott?
Márciusban volt valami cikk hogy 7 cigányt börtönre itélték mert egy magyar diákot a magyarságáért verték meg. Ez valami új jogszabály volt?
Ha mondjuk jönnék magyarországban látógatóban, vagy magyar tanfolyamra (amit majd fogok) és valami cigány beleköttne belém mire én leverném, és mondjuk rendőr látná. Tudnék arra hivatkozni hogy a hazámba (mint magyarországban) támadt rám, és azért mert magyar vagyok és nem cigány?
Szóval, kicsit mint: A törvény magyarok oldalán áll, vagy a kisebség oldalán?
De szép is lenne, amit írtál...
Sajnos nem így van. Azt a 7 cigányt egész egyszerűen azért ítélték el, mert megverték a gyereket és nem azért, mert cigány vert magyart. Sőt, ha te lenyomod a cigányt, mert rádtámad, akkor még a nyakadba is varrják, hogy fajgyűlölő vagy és többet kapsz.
"Összesen csaknem 30 év börtönt kapott hét fiatal a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletével azért, mert magyarsága miatt bántalmaztak egy diákot a fővárosban."
Mindenki egyenlő a törvény előtt! De: a cigányokat mindíg és minden körülmények között pozitívan diszkriminálják.
Kezdve azzal, hogy tőlük nem minden esetben kérik a menetjegyet. Tehát ingyen utazhatnak. A rendőrök sem szivesen igazoltatják őket, még bajuk lehet belőle. Leköpik, életveszélyesen megfenyegetik őket vagy a családjukat, orrbavágják, ráncigálják.
A parasztoknak, gádzsóknak meg kuss van, mert be lesznek fenyítve. A bírosági tárgyaláson is egy sztolykának le lehet g..cizni, ku... any.zni az ügyészt büntetlenül. A kiscsalád egybehangzóan vallja az igazat és az igazság ott van ahol három tanú áll egy tanúval szemben.
Nincsenek magyarságot védő törvények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!