Az lehet hogy újra megszüntetik a nyugdíjat?
Figyelt kérdés
Régen sem volt nyugdíj és én most még csak 17 éves vagyok és lehet hogy mire odaérnék hogy nyugdíjs leszek megszüntetik..2011. jún. 13. 10:33
1/8 anonim válasza:
Én 26 vagyok, diplomás, és nem is álmodok nyögdíjról...
2/8 anonim válasza:
Régen is volt nyugdíj.
Lépjél be egy önkéntes pénztárba, amikor dolgozni kezdesz és gond megoldva. Bár egy 17 évesnek miért is ez a legnagyobb gondja?
3/8 anonim válasza:
Mire nyugdíjas leszel addigra már Magyarország sehol se lesz sőt még kitudja mi lesz 50 év múlva.Én már rég lemondtam arról hogy nyugdíjat fogok kapni :-(
4/8 anonim válasza:
"Az idős emberek nem tudják, mi az az internet, te nem fogod tudni, mi az a nyugdíj."
Már vannak előjelek. Még az alkotmányba is bele lett vésve, hogy az ember köteles lesz eltartania idős szüleit (még akkor is, ha az apa alkoholista volt és verte a feleségét). Lassan Kínával fogunk vetekedni.
5/8 anonim válasza:
Egyértelműen a legjobb megoldás ha saját magadnak egy bankszámlán vagy akár önkéntes nyugdíjpénztárban gyüjtögetsz. Akkor nem érhet meglepetés.
6/8 anonim válasza:
Remélem megszüntetik. A nyugdíj is csak a nép kifosztását célozza. Ha mindenki eltenné élete során magának azt a pénzt a kormány nem tudna lopni tőle.
7/8 anonim válasza:
Én 53 éves vagyok lassan 8 -éve munkanélküli , ( három szakmával ki törölhetem a ... ) Szerinted van esélyem olyanra ,hogy "" nyugdíj "" ??? HA VAN ESÉLYED ? gyűjtsd a lóvét magadnak.Jól jegyezd meg ,most azt mondják ennyit fizettél be a nyugdíj alapba ezért csak ennyit kapsz.A fizetésed X % -át vonták le ,EZT NEM TE döntötted el !!!! Épp úgy mint azt sem ,hogy mennyi a kereseted. A mostani nyugdíjasok / némelyike / másfélszeresét kapja mint amit a cégek most fizetnek egy melósnak . GONDOLKODJ ilyen feltételek mellet LESZ NYUGDÍJ ????
8/8 anonim válasza:
aki azt írta mért ez egy 17 éves problémája... mert talán érettebben gondolkodik mint te (az ő korában) és előrelátó? azért jó a GyK mert egyik helyen szidják a fiatalokat h felelőtlenek (jogos is) másikon meg beszólnak h mit foglalkozol ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!