Van itt olyan valaki aki ügyvéd? Tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lenne leírnom és nem szívesen publikálnám. Ha van itt ügyvéd és tudna tanácsot adni privátban az jó lenne. Sajnos anyagilag nem állok jól és erre feljelentett egy illető aki nem hagyott békén:S Valaki tudna nekem segíteni?:(2011. jún. 8. 19:53
11/13 anonim válasza:
Már bocsi, de szerintem téged irtóra átvernek és bepaliznák. Majd akkor vagy feljelentve, ha a rendőrségtől kaptál hivatalos papírt arról, hogy beidéztek kihallgatásra, vagy ezzel és ezzel gyanúsítanak.
AZ meg a másik, hogy ilyen iratokat nem küldenek mail-en keresztül.... De ha ennyi eszed nincs, hogy megszakítsd a kapcsolatot az illetővel, mond már meg minek folytattad vele a mailezést? Válts mail címet, és ne válaszolj többet neki, ilyen egyszerű.
Semmi bajod nem lesz belőle, csak ne foglalkozz ezzel az idiótával.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen. Most már tényleg kiderült, hogy átverés volt. Csak szórakozott velem az ürge. Akkor tényleg nem létezik ilyen hivatal. Csinált egy kamu rendőrségi email-t én meg pánikomban elhittem. Szóval ez tényleg kamu volt, meg is nyugodtam. Most már okosabb lettem ezzel kapcsolatban. Köszönöm.
2011. jún. 9. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!