Évekkel ezelőtt édesanyám vett az én nevemre egy balatoni nyaralót. Én egyszer jártam ott, évekkel ezelőtt, nem emlékszem a címre. Édesanyám meghalt, most szeretném eladni az ingatlant, de nem tudom a címet. Mit tegyek?
Mit lehet tenni ilyenkor?Valamelyik hivatalban meg lehet tudni milyen ingatlanok vannak a nevemen,és hol találhatóak?Van még egy nyaraló egy másik balatoni településen is,szintén édesanyám vette a nevemre,de ott egyszer sem jártam,fogalmam sincs hol van.Édesanyám tragikusan hirtelen halt meg ,lehetőség sem volt hogy rendezzük ilyen ügyeinket,Ő használta mindkét ingatlant,most a testvére nyaral benne,illetve adja ki
nyaranta,Ő pedig nem hajlandó elárulni a címet,mivel minél később adom el,annál tovább tud hasznot húzni belőle.Hova fordulhatok????
tegnap 23:24-es Már miért lenne kamu?
És minden választ megkaptál ami hasznos lehet.
Ha csak persze nincs esélyed otthon megtalálni a szerződéseket. Mert azért egy körbe nézést megér.
Köszönöm szépen a válaszokat!Sajnos nem kamu,a szerződés abban a lakásban volt amit szintén a nevemre vett,de a férjével élt benne,és a férje használta-nm akart kiköltözni belőle-több mint másfél évig.Mindent elvitt magával mikor végre elköltözött.Még a nevemen lévő autót is,és letette vidéken a testvéreim háza előtt.Azóta hiába hívom a testvéreimet,nem veszik fel a telefont.........szóval az autó sincs meg.
A település nevét természetesen tudom,sőt amelyik nyaralóban voltam egyszer,arról azt is tudom hogy közvetlen vízparton van.Sajnos évekig rossz társaságban éltem,szó szerint hajléktalan voltam,ittam....gondolom ezért taszít el magától a családom-már ami édesapám és édesanyám halála után maradt belőle.
Ettől függetlenül nagyon fáj,de szeretnék túllépni ezen és új életet kezdeni,szerencse hogy édesanyám még életében gondoskodott róla hogy ne legyek fedél nélkül ha Ő már nem lesz.
Érdekesség képen leírom hogy a keresztanyámat próbáltam felhívni,adja meg a nyaraló címét,erre kitalálta hogy édesanyám a haszonélvezeti jogát rá örökítette,és oldjuk meg úgy a dolgot,hogy felveszek x összeg hitelt a házra,elfelezzük,és nm fizetjük,hagy vegye el a bank,és mindenki jól jár.Persze kiderült hogy a hagyatéki leltárban egyáltalán nem szerepel a nyaraló,tehát hazudott nekem.......még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!