Ezt a levelet kaptam a minap : B Kiss Sanyi vagyok! Remélem minnél hamarabb össze futtunk a múltkori kóstólgatásod"anyázás" címszó alatt, válalnod kell a következményekett! Tehetek e ezért a levélért feljelentést és lenne e bármilyen eredménye?
Hát, ha valóban ennyi a levél, akkor ebben nem merül ki az életveszélyt okozó fenyegetés. Márpedig a rendőrség még az életveszélyes fenyegetést sem veszi komolyan, amíg tettlegesség nincs.
Vagyis: feljelentést tehetsz - szabad ország vagyunk, bárki feljelenthet bárkit. De szinte biztos, hogy ügyet sem indítanak belőle.
Nekem erről az oldalról ezt küldte egy szerencsétlen liba:
"Na, te büdös r.ibanc!
Szerintem inkább mi nem legeltettünk együtt kecskét, hogy kiosszál!
Ki a faszt érdekel, hogy Te alkalmazkodóképes vagy - e vagy se?!
Szopkodd ki a g.ecimet, ha nem tetszik, hogy elküldtelek a sunyiba, Te qrva!
Nem kívánok mást, csak azt, hogy vén szatyor korodra legalább olyan bánásmódban részesülj, mint a mozgássérült néni, akiről írtál.
Az öregeket tisztelni kell, nem beléjük rúgni még egyet, fa.sszopó némber!
Has muro kar!
Kolompár Mariann."
Hát én olyanokat röhögtem rajta :))) Szerintem nem kell tartani az ilyen szájhősöktől, csak akkor nagy a pofájuk, ha gépközelben vannak.
Én ezt nem venném komolyan. ezt vmi szánalmas hülye iq bajnok írhatta.
mutasd körbe a haveroknak és röhögjetek együtt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!