Egy biztonsági őr (portás) meglökheti az általános iskolás,15 éves tanulót? SOS!
hát suliban biztonsági őr nem kezd el lökdösődni csak úgy.
örülj h ennyivel megúsztad. ha felnősz majd meglátod h a kocsmákban csak úgy belédkötnek majd akk térjünk vissza ugyanerre a kérdésre.
és az előzménye mi volt?
vagy csak ez a szórakozása, hogy téged időnként csak úgy kilökdös?
Nyilván megérdemelted. Mellesleg örülök, hogy ez a legnagyobb gondod az életben.
Ha mással is megtette, jelentsétek fel, de mivel nem meritek, akkor nyilván ti fújjátok fel az egészet.
Mi ebben az sos??!
Egyébként nyílván megérdemelted.
Köszönöm a értelmesebbnél értelmesebb válaszokat! Kérlek ne irjanak gyp-sek. Kösz.
Az iskola házirendjében benne van az, hogy aki elhagyja az iskola területét, az már nem mehet vissza az épületbe.
DE az udvaron, a kijárat, és a kapu között szabadon lehet tatózkodni.
Gondolom ezt a postás félreértette, vagy nemtudom, de én visszaakartam menni a téskámért, és mondta, hogy menj ki, én meg mondtam, hogy de bennt hagytam a cuccom.
Erre elkezdett kiabállni, meg, hogy ne szemtelenkedjek! (esküszöm, hogy csak ennyit mondtam)
Aztán fogtamagát, és kilökött.
Elég info?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!