Ez közszeméremsértésnek minősül? Vagy simán egy nagy
semmi?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk kirándulni, és egy erdős ösvényen a Dunapart mellett szembe jött velünk 4 tök meztelen fiatalabb férfi. Mi csak néztünk nagyot, aztán nevetve mondták, hogy ne csodálkozzunk, mert ők csak valamilyen naturista egyesület tagjai éa most éppen egy nudista kiránduláson vannak.
Ez nem ütközik jogilag semmibe? Nem egy túl forgalmas hely, nyilván nem egy főút, de azért egy erdei turistaút volt, és előfordulhatnak még páran arrafelé, ez teljesen kiszámíthatatlan.
Mi meglepődtünk kicsit, de hogy van ez jogilag?
2011. máj. 20. 11:53
1/9 anonim válasza:
Nudizni csak az erre kijelölt területen, tehét nudista kempingekben, nudista strandon lehet, ez simán közterületen történt, tehát igen, közszeméremsértés.
2011. máj. 20. 12:12
2/9 anonim válasza:
Kedves második te mit mondanál az 5 éves kislányodnak ,ha jönne 4 meztelen férfi veletek szemben a turista úton és megkérdezni ,hogy mi és miért lóg ott a bácsiknak az a micsoda?
Szerintem nem szép dolog amit csináltak legalább 1 táblát kitehettek volna a turistaút elején ,hogy "Nudista túrázók,Vigyázat!"
2011. máj. 20. 12:37
3/9 anonim válasza:
Sajnos igen,hiszen egyre többen szívesen kirándulnának meztelenül, de erre kis hazánkban nincsen kijelölt hely. Így aki ezen szenvedélyének él az büntetést kockáztat.
2011. máj. 20. 12:37
4/9 A kérdező kommentje:
Na hát ez egy jó kérdés, de a közszeméremsértésnek van valami olyan kitétele is, hogy szexuális tartalmúnak kell lennie úgymond a magamutogatásnak, nem? mintha arra emlékeznék, hogy szexuális kielégülés céljából kell történnie, de lehet h rosszul tudom, mindenesetre érdekes, h egy cseppet nem zavartatták magukat ...
2011. máj. 20. 14:32
5/9 anonim válasza:
Igen, akkor bűncselekmény, ha szexuális indíttatású. Így szerintem csak szabálysértés, ha elkapják őket, akkor néhány tízezer forintos bírság.
2011. máj. 20. 15:37
6/9 A kérdező kommentje:
és tudod h annak a szabsértésnek mi a megnevezése ?
2011. máj. 20. 16:08
7/9 anonim válasza:
Szerintem garázdaság lesz, de nem vagyok benne teljesen biztos, csak 90%-ig.
2011. máj. 20. 17:49
8/9 A kérdező kommentje:
hát én se helyeslem h tök nyílt turistaösvényen egy szál semmiben kiránduljanak, na de a garázdaság meg furcsa számomra
nemtom, de előttem valamiféle kukaborogatós kép jelenik meg garázdaság kapcsán
2011. máj. 21. 08:09
9/9 anonim válasza:
Hát megmondanám a kislánynak, hogy a fiúknak fütyijük van - nem ez a természetes?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!