Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 57 év alatt tényleg kötlező...

57 év alatt tényleg kötlező lesz akármilyen munkát elfogadni?

Figyelt kérdés

Azt hallottam ma reggel, hogy aki 57 év alatti, attól megvonják a nyugdíjat és minden segélyt (ha esetleg azon van), ha nem fogad el X munkát.

Most aki pl 25 éve rokkantnyugdíjas, annak felajánlanak egy árokásási munkát, és ha nem fogadja el, főleg mert nem is tudja, akkor abszolút ellátás nélkül marad?

Hogy van ez pontosan?

2011. máj. 20. 09:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

1ébként meg ismerek itt annyi "rokinyuggert"h van 2-3 állása meg 15 éve nyugger most kivágták és papíron rosszabb az állapota,szóval eddig sem kellett volna fizetni neki...

talán ha 100e rokinyugger van Mo-n aki tényleg az nem 600e...most lehet utálni de ez van...

2011. máj. 20. 13:24
 22/23 anonim ***** válasza:

"Azt hallottam ma reggel, hogy aki 57 év alatti, attól megvonják a nyugdíjat és minden segélyt (ha esetleg azon van), ha nem fogad el X munkát."

Ha elfogadja akkor is megvonják.

2011. máj. 20. 13:34
 23/23 A kérdező kommentje:

13:24

azért ez egy kisebbség sztem...

a jellemző az, h 40 ezerből próbálnak túlélni (sztem)

2011. máj. 20. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!