Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért mit kaphatok? A jövőm...

Ezért mit kaphatok? A jövőm múlik rajta, elég apróság de félek.

Figyelt kérdés
Kresz oktatáson voltam. Egy nagy épület, és azon belül van 2-3 lakóház plusz pár darab intézmény. Fodrászat, Zöldséges, az iskola pedig a 2. emeleten. Bezárják a fő ajtót, mivel lopás történt nem régen. Pár darab (10-11 nem magyar fiú is van az oktatáson.) Lementek előre, az oktatás végén és felkiabáltak, hogy adjam le a kulcsot. Elkértem, majd mondták, dobd le! Le dobtam nekik és elmentünk. Hazajöttem hívott az oktató, hogy hol a kulcs. Mondtam, hogy oda adtam az egyik srácnak, már nem tudom kinek. Letette a telefont, azóta nem hívott. Holnap lesz a következő óra. Mit kaphatok ezért? Rendőrségi ügy lehet belőle? Rendőr szeretnék lenni, és nem jönne jól egy ilyen. Izgulok.
2011. máj. 16. 21:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Előző válaszolók. Igen így van. Mert ugye nyitva volt mindig, mivel fodrász üzlet is van lent. Meg bolt. Mostmár csöngetésre engedik az embereket be és zárják is az ajtót. Ezért elkértem az oktatót, hogy ki akarunk menni. Oda adtam az egyik faszinak, vagyis ledobtam majd elmentek. A kulcs meg nem lett meg.
2011. máj. 16. 22:13
 12/21 anonim ***** válasza:

"Vizsgán nem szopathat, mivel nem az oktató vizsgáztat."

De aranyos:)

2011. máj. 16. 22:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Mit szívathatna? Elb.sztam valamit, attól még ott van bent nála 21.000 forintom + 80 a forgalomra.
2011. máj. 16. 22:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez véletlenül nem a Debreceni Abigél iskola?:D A körülmények nagyon hasonlítanak. Az?:D
2011. máj. 16. 22:22
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem nem az.
2011. máj. 16. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi.:)
2011. máj. 16. 22:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Semmi gond.
2011. máj. 16. 22:26
 18/21 anonim ***** válasza:
Max. kifizettetik veled az új zárat. Ez nem bűncselekmény: mivel tévedésben voltál: Btk. 27.§ (1) Nem büntethető az elkövető az olyan tény miatt, amelyről az elkövetéskor nem tudott- (3) értelmében, ha gondatlanságot bünteti törvény az ezt kizárja, de itt nem forog fenn, amit elkövetnének a srácok, annak nincs gondatlan változata: lopás, rablás (bár te elég gondatlan voltál). Nem is bűnsegély, mivel nem szándékos volt.
2011. máj. 16. 22:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Tehát, akkor legrosszabb esetben, ha eltűnik valami. Akkor azt rajtam nem verhetik le, mert én nem voltam se bűnrészes, se pedig nem voltam tisztában azzal a ténnyel, hogy ők ezt tervezik. Igaz? Nagyon szépen köszönöm egyébként!
2011. máj. 16. 22:42
 20/21 anonim ***** válasza:

"...nem az oktató vizsgáztat..."

És szerinted ő ott se lesz?! TÉVES!

Szerinted nem ismeri a vizsgáztatókat x év tapasztalat után?! TÉVES

Kicsit homályos a történet, de tökmindegy... Vagy lehúzzák rajtad a vizes lepedőt, vagy mákod lesz, és megúszod. Tekintve, hogy valójában fogalmad sincs, hogy mi lett a kulcs sorsa, és ha jól értettem nemsok közöd van az egészhez, nemhiszem, hogy írásos következménye lenne "tettednek", és igazából talán nincs is miről beszélni...

2011. máj. 16. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!