Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet jó ügyvédet találni?

Hogy lehet jó ügyvédet találni?

Figyelt kérdés
Létezik-e olyan nyilvánosan hozzáférhető adatbázis ,vagy hasonló amelyből kiderül,hogy egy ügyvéd hány pert nyert és veszített el? Másképpen hogyan tudok én egy ügyes jól teljesítő ügyvédet találni? Mert ugye ha mindegyikhez bekopogok mégsem kérhetek tőlük referenciákat,és alapból mindegyik azt mondaná,hogy ő a legjobb! Akkor pedig mi alapján válasszon az ember?
2011. máj. 15. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerősöktől érdeklődj, másképp nem lehet, interneten keresztül is kereshetsz ügyvédi irodákat. De ez nem így működik, hogy hány pert nyert és veszített és akkor már jó ügyvéd....
2011. máj. 15. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Legyen eszméletlenül sok pénzed...

...aztán könnyen kapsz a kérdésedre választ....

és ha szerencséd van,találsz még jó ügyvédet is!

2011. máj. 20. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz ügy ez, de sztem csakis szájhagyomány útján tudhatod meg, h melyik ügyvéd mennyire jó, meg milyen kapcsolatai vannak (azért ez nagyon fontos).

Körültekintően kell választani, mert rengeteg szélhámos van köztük, és észre se veszed, de már behúzott a csőbe.

2011. máj. 21. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt mondják ők a legjobb 100: [link] .

De nem tudom mennyi pénzed van.

2011. máj. 21. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!