Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az Örs vezér terén rászabad...

Az Örs vezér terén rászabad gyújtani?

Figyelt kérdés
Ugye van most ez a törvény, hogy megállókban nem lehet, csak pár méterrel odébb. Na most az egész örs egy nagy "buszmegálló" Mely területen szabad? a gombánál? ott talán elég messze van a villamos, a troli és a hév, d emondjuk ha kiakarom dobni, akkor is a megállónál lévő kukáig elkell vinnem.
2011. máj. 14. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyújts rá az Árkád,vagy a Sugár előtt.Ott tuti szabad:)
2011. máj. 14. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mindenhol rá szoktam gyújtani.
2011. máj. 14. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:

jó persze, de az már túl messze van a megállóktól, mert ugye pl trolira várva gyújtanék rá, azért nem megyek el a sugárig:D

mert ha egy sima buszmegállóba állok ott ugye arrébb állok pár métert, ha jön a troli/busz/villamos akkor eltudom nyomni és kész, de örsön arrébb állok pár métert és másis ott egy újjabb buszmegálló:@ szerintem talán a gombánál elég messze van a 81-es trili a villamos és a hév is, de nem vagyok benne biztos, lehet, hogy még így is velém köthetnek főleg egy ilyen forgalmas helyen..

2011. máj. 14. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!