Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben az esetben mi lenne a...

Ebben az esetben mi lenne a reális?

Figyelt kérdés
Közösen laktam albérletben valakivel,akivel közösen megegyeztünk,hogy beköttetjük az internetet,ami az én nevemen van.Most a lakótársam elköltözött és nem tudom mi legyen a nettel.Mennyire lenne jogos az,hogy ha azt mondanám neki,hogy fizesse továbbra is a felét?Elvileg együtt beszéltük meg,hogy legyen net amire mindenképpen szükség van.
2011. máj. 1. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem bírod fizetni lemondod. Ennyi.
2011. máj. 1. 15:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy 1 éves szerződést kötöttünk.
2011. máj. 1. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a kérdező 20 év körüli lány.
2011. máj. 1. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

<covenant>

Mi vagy te, médium? :-D

A kérdésre: Szerintem úgy korrekt, hogy a hűségidő lejártáig ő is fizeti a felét, hiszen addig a szerződés nem felbontható.

Pedro

2011. máj. 1. 16:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Mért számít a korom és a nemem??Nem ez volt a kérdés.
2011. máj. 1. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg ott lakott korrekt volt, hogy együtt fizetitek, de mivel elment, nem várhatod el tőle, hogy fizesse. Elvégre már nem ott lakik, nem használja, talán másik helyen használja a saját netét.
2011. máj. 1. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha lemondanád, fizettek közösen némi büntetést, beköttetsz egy új netet és letudva
2011. máj. 1. 17:21
 8/8 Salx Narval ***** válasza:
Követelni semmit nem lehet ez nyilvánvaló.Veled szemben nem korrekt a dolog, hiszen együtt kötöttétek meg a szerződést, még ha a te neveden is van, az adott szónak is köteleznie kellene egy embert.Én amit vállaltam, azt teljesíteni is szoktam.Természetesen ha ő ezt nem így gondolja, nincs mit tenni.Mondhatja, hogy nem használja, ezért nem is fizet, de a becsület megkövetelné.Az albérletért is teljes összeget kell fizetni, attól függetlenül, hogy hányszor alszol ott.Ebből tanulva, legközelebb így közösködj.Sajnállak,de csak tőle függ, hogy fizet e vagy sem, szerintem nem fog.
2011. máj. 8. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!