Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki az apa ebben az esetben a...

Ki az apa ebben az esetben a törvény szerint? És milyen jogai lesznek majd a gyereknek?

Figyelt kérdés

Ha (bíróságon) elváltam 2010 novemberében a (volt) férjemtől, és 2011 júniusában fogan a baba (de nem a volt férjemtől), és 2012 februárjában megszületik, akkor ki lesz az apa a törvény szerint?

És örökölhet majd a gyermek a volt férjtől?

2011. ápr. 27. 14:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:35

Nem én vagyok az anya, te idi*ta.

2011. ápr. 27. 14:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Atyám, és ezt a kérdést komolyan gondolja :):):):):)

persze! örökölhet! sőt! mindent ő fog fizetni, a pelenkától kezdve az egyetemig, Ph.D-ig mindent ő fog fizetni neked :D:D:D:D:D

2011. ápr. 27. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:
persze nem ezek a dátumok, semmi közöd az egészhez, igazából nem is te tetted föl a kérdést, sőt te igazából egy macska vagy, igen...
2011. ápr. 27. 14:42
 14/20 anonim ***** válasza:
ha így teszed fel a kérdést, akkor ne csodálkozz a válaszokon.
2011. ápr. 27. 14:43
 15/20 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudjatok, de nem fogom kiteregetni a múltamat, csak azért, hogy ilyen bunkó stílusban válaszoljatok. Ha tudsz válaszolni értelmesen, akkor írj nyugodtan, de ha csak bunkó hozzászólások mennek, akkor inkább kíméljetek.

És nem azt mondtam, hogy nincs hozzá közöm! Azt mondtam, hogy megtörént az eset, csak jó pár évvel ezelőtt.

2011. ápr. 27. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez egy anonim oldal, ha nem tudnád, nyugodtan kiteregetheted a szennyest. Azon ne csodálkozz, hogy ha ki akarod semmizni a volt férjed, az sokaknak nem tetszik, ez a normális, nem pedig az, hogy még támogatnak is esetleg...
2011. ápr. 27. 14:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem örökölhet, és ri_banc vagy.
2011. ápr. 27. 16:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha van egy csöpp esze a volt férjnek,akkor elvégezteti az apasági vizsgálatot. Ebben az esetben nem kell semmit sem fizetnie a gyerek részére és nem is örökölhet utána.

Az anya pedig egy szemét r.banc.

2011. ápr. 27. 22:28
 19/20 A kérdező kommentje:

tegnap 14:55

"Ez egy anonim oldal, ha nem tudnád, nyugodtan kiteregetheted a szennyest. "

Igen, tudom, hogy ez egy anonim oldal, de ha már erre a kérdésre ri.bancoznak nekem, akkor mi lenne, ha kiírnám ide a teljes valóságot? Én normális válaszokat vártam volna, nem pedig a véleményüket, főleg nem a ri.bancozásukat!

Utoljára írom ki, hogy ez már egy megtörtént dolog (több mint 20 évvel ezelőtt).

2011. ápr. 28. 08:04
 20/20 A kérdező kommentje:

Én igazából erre a dologra voltam kíváncsi:

"A félreértések elkerülése végett! Ha nem telik el a 300 nap a baba születése és a válás kimondása között, akkor hiába van apasági, a volt férj nevére kerül a gyerek. Bochkoréknál is ez volt,mert nem vette el az Andreát. Ezt úgy lehet kivédeni, ha az apuka elvesz feleségül. Természetesen, ha eltelik a 300 nap és utána születik a baba, akkor elég az apasági nyilatkozat, akkor nem muszáj házasodni! Ez így van! Jogász a férjem és két éve a legjobb barátunk járt így!"

(itt találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

A rossz indulatúaknak köszönöm a nagy semmit!

2011. máj. 18. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!