Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebből lehet nekem valami bajom?

Ebből lehet nekem valami bajom?

Figyelt kérdés

Ma este bementünk egy kis sarki boltba. Vettünk két Bacardit és egy sört. Fizettem, kiadták rendesen. Amikor léptem ki az ajtón, pont lépett be két rendőr. Szeribten látták a piát a kezemben, de semmit nem szoltak. Csak úgy elmentek mellettem. A bolt bevan kamerázva. Lehet nekem ebből bajom, hogy láttak piát venni/ vinni el?

16/F

2011. ápr. 26. 02:25
 1/10 anonim válasza:
Neked nem, legfeljebb a boltnak, ha fiatalnak látszol. Csak árulni tilos az alkoholt 18-on alulinak, megvenni nem :).
2011. ápr. 26. 02:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Neked nem, de pont bacardit?
2011. ápr. 26. 04:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, majd kikérik a videofelvételt és elfogatóparancsot adnak ki ellened, végül a TEK munkatársai fognak őrizetbe venni.
2011. ápr. 26. 05:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ujjlenyomatod alapján megtalálnak amit a pénzen hagytál amivel fizettél. Én tegnap hallottam, hogy a teljes titkosszolgálatot mozgósították, valószínűleg erről az ügyről lehetett szó.
2011. ápr. 26. 06:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért néha rácuppannak a rendőrök az ilyen piti sz@rságokra is.

Ha nem csináltak semmit, semmi bajod nem lesz.

2011. ápr. 26. 07:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Mázlid volt, bajod csak a bacarditól lesz!
2011. ápr. 26. 08:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Max másnapos leszel.
2011. ápr. 26. 09:10
 8/10 bumbi02 ***** válasza:
100%
bszki.. nem igaz hogy nem fogjátok már fel. 18 év alatt lehet inni alkoholt. Csak nem szolgálhatnak ki. Abból meg h kiszolgáltak, nem neked lesz bajod. Ha már iszol, legalább a szabályokkal légy tisztába, és akkor nem lesz hetente 2 ilyen kérdés.
2011. ápr. 26. 09:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Jah középsuliban, vagy inkább általános felsőben kéne egy jogi oktatás:

-Ihattok bumburnyákok, mert nektek semmi jogi hátrányotok nem lesz belőle.:)

2011. ápr. 26. 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Európában a legtöbb helyen tilos az alkoholt fogyasztani 18/16 év alatt. Magyarországon a fogyasztása legális, kiadni viszont tilos. Ha az utcán iszol, akkor max azért büntethetnek meg mert sok városban(pl. Budapest) közterületen nem szabad alkoholt fogyasztani. Legtöbbször a közteresek szoktak ezen kiakadni, azok is akkor ha nagyon kirívó helyen iszol. max. 10000Ft-os bírságod lehet miatta. De nem kell emiatt parázni. :) A rendőröket meg rohadtul nem érdekli.
2011. ápr. 26. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!