A legfelsőbb bíroság honlapján, az "üvegzseb" menüpont mit takar?
"az Üvegzseb menüpont alatt találhatók mindazon, az államháztartással összefüggő közérdekű adatok, amelyeknek közzétételét Az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény és az államháztartás müködési rendjéről szóló 217/1998.(XII.30.) Korm. rendelet írja elő."
Szerintem ennél érthetőbben nem lehet megfogalmazni.
"Az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény és az államháztartás müködési rendjéről szóló 217/1998.(XII.30.) Korm. rendelet írja elő"
Hát ja, fejből vágja mindenki a törvény, rendeleteket...-.-"
Üvegzseb elnevezés onnan ered, hogy az üveg átlátszó, így látható, hogy mennyit költ s mire. Nagyjából.
nem kell fejből vágnia, de mivel le van írva feketén fehéren, szerintem utána tud nézni és nem itt kell feltenni a kérdést és várni rá a válaszokat.
Volt, aki azt kérdezte, hogy egy kilogramm hány dekagramm. Szerintem ez az oldal nagyon nem erre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!