Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogosnak tarod a Stohl-ítélet?

Jogosnak tarod a Stohl-ítélet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 00:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"Tájékoztatásul közlöm a kedves Okoskodóval, hogy a fogház a legenyhébb letöltendő büntetési fokozat. "

Köszi szépen! Azt hittem egy fogba lesz bezárva...

2011. ápr. 2. 12:56
 22/25 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 13:28

Ha 3 gyereket meg egy sclerosis multiplex lebénult testvért kell eltartanom a társadalom megbocsátja az ittas vezetést ez is lenne olyan streszes mint a nyilvános szereplés söt rosszabb mert nem milliokat keresnék hanem filléreket és törném a fejem hogy villany vagy gáz számla legyen befizetve.

2011. ápr. 3. 02:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés még az első fokú ítélet után született. Azóta egy korrupt bírónő meghozta a jogerős ítéletet, ami az "igazság"(?)szolgáltatás megcsúfolása, a modern kori köztörvényes ítélkezés szégyene.

Szívem szerint a bírónővel töltetném le az egyébként is nevetségesen enyhe 28 hónapból elengedett másfél évet!

2011. szept. 7. 08:32
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, mennyit szoktak ilyenkor kiszabni, egyáltalán nem vagyok járatos ebben, de úgy tűnik, nagyon olcsón megúszta a Buci. Mert ugye, csak 5 hónapot kell letöltenie, utána feltételesen szabadlábra helyezik. Inkább kevés, mint sok ez a büntetés.
2011. szept. 7. 09:14
 25/25 doboszoli ***** válasza:
40%

Igazságosnak tartom. BÖRTÖN fokozat, nem fogház.

Nagyon nem mindegy.

2011. szept. 7. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!