Jogos, mert nem mond ellent a Magyar Köztársaság hatályos törvényeinek.
Nem igazságos, mert az én véleményem szerint egy ilyen felelőtlenségért több járna.
2011. ápr. 1. 00:16
2/25 anonim válasza:
Nagyon meglepett volna, ha felmentik.
Mint tévés személyiséggel nincs bajom vele, de ez nem mentség semmire.
És tényleg nem kapott sokat, örülhet. Két évet letölt, utána még bőven van ideje, hogy tiszta lappal induljon.
2011. ápr. 1. 00:19
3/25 anonim válasza:
Én tök süket vagyok és hét évet hallottam egész nap. Akkor kicsit csodálkoztam, hogy nocsak, de hogy látom csak két év, így nem is sok egyáltalán. Mit gondolt? Nem ez volt az első eset, és nem tanult, ráadásul meg is próbálta elmaszatolni gusztustalan módra. utána már hiába jön a bűnbánó szöveggel, mikor nem jött össze, hogy a nőjére kenje.
2011. ápr. 1. 01:07
4/25 anonim válasza:
Jogosnak tartom én is, talán még kevés is. A másodfokú itélet azért már kevesebb lesz mint két év. Ám akkor van esélye a börtön büntetés felfüggesztésére. Na az már nem lesz igazságos, de jógos lesz a felfüggesztéses itélet.
2011. ápr. 1. 01:10
5/25 doboszoli válasza:
Jogosnak, és arányosnak tartom, kb. ennyit kapott volna a "mezei" átlagember is.
Talán börtönbe nem dugnám, csak fogházba.
2011. ápr. 1. 05:43
6/25 anonim válasza:
Visszaesőként ideje megtanulnia, hogy milyenek is az igazi következmények, amikor nem lehet megúszni a dolgot szimplán pénzbüntetéssel, bocsánatkéréssel és bociszemekkel. Az ítélet jogos, valóban nem kapott volna más sem többet, de ha ezt csökkentik, felfüggesztik, akkor gyakorlatilag semmit sem ért az egész. Márpedig ez a valószínűbb...
2011. ápr. 1. 06:31
7/25 anonim válasza:
Mit követett el?
2011. ápr. 1. 06:53
8/25 anonim válasza:
1-1,5 év fogház lenne a reális,abból is tanulna,felesleges 2 év 4 hónapra a köztörvényesek közé zárni.
Másrászt tudja jól ha még egy ilyen vagy hasonló eset,akkor kőkeményen elkaszálják,biztos vagyok benne hogy nem lesz visszaeső egy enyhébb büntetésnél sem.
Az öreg azt mondta a tárgyaláson hogy fáj a lába ha dolgozni kell,nem tudom mit vár annyi idősen,hogy úgy ugráljon mint egy fiatal?Az ügyvéde tanácsára pénzzel is le akarják húzni Stohlt,rendben van de akkor a letöltendőt mérsékelni kell.
2011. ápr. 1. 07:37
9/25 anonim válasza:
LB-n úgyis kimossák, mint Császár Elődöt.
2011. ápr. 1. 07:40
10/25 anonim válasza:
Pont jó, ha jogerős lenne. Elvégre megnyomorított egy embert, ami súlyosabb, mint a halál. Ülje csak le!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!