Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most vegul hogy is van ez?...

Most vegul hogy is van ez? Tobbi lenn.

Figyelt kérdés
Egy hivatalos oldalon meghirdettem a telefonomat,hogy elado,mivel szuksegem volt a penzre.Ra 3hetre,azaz vasarnap felhivott egy fiu,aki meg akarta venni,csak o 10perc mulva megy el ,es jo lenne ha hamar elvinnem neki.Elvittem,nem fizette ki a teljes osszeget,mondta,hogy hetfon vagy kedden adja a tobbit.En beleegyeztem,a parom is ott volt velem.Utana kedd este irtam egy smst,hogy mikor adja vegul a penzt?Erre felhivott az anyja es mint kiderult nem tudott semmirol egyik szulo sem.Jelenleg engem hivogatnak es kovetelik a penzt vissza.Szerintem pedig nincs mit kovetelozzenek es hivogassanak,ha elvegre hivatalos oldalon meg volt hirdetve,illetve meg a teljes osszeget sem fizettek ki.Velemenyeket szeretnek kerni..hogy vegul most neki mihez van joga?Illetve nekem?Mert nekem ha ugy van a maradek penz sem kell,mert nem kell a telefon,de mar azzal fenyegetozott az apja,hogy jon haza nallam.Mit csinaljak?
2011. márc. 31. 08:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18 alattiak vagy fölöttiek vagytok?
2011. márc. 31. 08:16
 2/15 anonim válasza:
rendőrség a legjobb ilyenkor tök mind1 milyen értékü volt a telefon, ha már fenyegetőznek legjobb döntés a rendőrségnek szólni, mert végén baj is lehet.
2011. márc. 31. 08:19
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát, nehéz ügy.:( Nem szabadott volna odaadnod a telefont úgy hogy nem fizették ki teljesen. Papírt nem írtatok róla? Nagyon kellett volna. Mennyi idős a fiú aki megvette?Azért az furcsa hogy ezt a szülei 3 hét után vették csak észre.

Szerintem mond meg nekik hogy még te tettél szívességet azzal hogy nem kellett nekik egybe kifizetni. Te vártál már az összegre eleget. Igenis fizessék ki a többi összeget is. Vagy adják vissza a telefont. Nem te tehetsz róla hogy az a fiú otthon nem beszélte meg a dolgokat! A szóbeli szerződés is szerződés, úgy hogy tartsa magát a fiú ehhez. Használták a telefonodat (ki tudja mire) 3 hétig. Ki sem fizették teljesen. Ez nagyon nem korrekt! Még te tehetnél feljelentést! Ez csalás.

2011. márc. 31. 08:20
 4/15 A kérdező kommentje:
Mi a parommal 21evesek vagyunk.Nem tudom mit csinaljak,de nekem nem kell telefont visszzaadni,soot...meg a penzt sem varom el,amivel ugymondd tartozik a gyerekuk.
2011. márc. 31. 08:22
 5/15 A kérdező kommentje:
Csalas,epp ezt mondta nekem az apja.Idezem:itt csalas lopas tortent!!!...Ezt mondta nekem a telefonba.Es szerintem nem tehetek en arrol ,hogy hazugsagra van kenyszerulve a gyereke.
2011. márc. 31. 08:24
 6/15 anonim ***** válasza:
hány éves az a gyerek? kb
2011. márc. 31. 08:28
 7/15 anonim ***** válasza:

A fiú szülei elég f*szfejek, de ha nem akarnak fizetni nem sokat tehetsz.

Nem tudom, hogy a vatera és hasonló oldalakon történő adásvétel miatt lehet-e perelni, de gondolom te is feleslegesnek tartod ezt.

Ezt már elbuktad, nem szabad megbízni az emberekben, pláne a magyar emberben, nem túl tisztességesek, legközelebb csak a teljes vételárért cserébe adj el bármit is.

Minket ismernek a boltban ahová járunk vásárolni, de még ott sincs hitel.

2011. márc. 31. 08:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Az a gyerek valószínűleg teljesen más sztorit mondott el otthon, hogy védje az irháját. Mennyibe került a telefon, és mennyivel lóg?
2011. márc. 31. 08:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Sony Ericsson w205 15ezer forint kb egy olyan telefon.En 10et kertem ,meg log 4ezerrel.
2011. márc. 31. 08:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Az apja legfeljebb a fiát okolhatja meg saját magát, nem téged! Miért nem nevelte meg a gyerekét? Az hogy tőle lopott a fia, ahhoz neked semmi közöd. Te csak eladtál egy telefont korrekt áron. Még rendes is voltál, mert nem kérted az árát egy összegben.

Mond meg annak az embernek hogy ne fenyegessen mert ők loptak meg a fiával téged! És te fogsz feljelentést tenni hogy a gyerekét erre tanítja! Még megemlíteném neki a gyámügyet is! Meglásd megváltozik a véleménye! Ne hagyd magad még zsarolni is!

2011. márc. 31. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!