A végrehajtást kérőnek milyen feladatai vannak az ügyben?
Nekem nem kell fizetnem mert a perre is költségmentességem volt.Az hogy nő létemre s személyesen megjelenve érdeklődtem a végrehajtónál, ezért olyan durván rám förmedve kiabálnia nem kellett volna velem. Egyébként érdeklődéseimre már tudomást szereztem arról hogy e végrehajtó egy részeges, semmit sem tesz az ügyben, tértivevényes levelekre nem ad választ, arról is tudomásom van hogy a végrehajtói Kamara olyan választ adott ki a végrehajtó elleni panaszra hogy , a végrehajtó intézkedésében törvénysértést nem találtak és nem is akarnak találni. Milyen válasz ez?
Az biztos hogy ha nem tesz semmit a végrehajtó az ügyben, az ügyészségre is de a Navrasics Miniszter Úrhoz is elmegyek az ügyben. Olyan megrázó tényeket olvastam az önálló bírósági végrehajtókról, nem igaz hogy nem lehet ellene tenni . Nem kötelező végrehajtónak lenni, ha meg végrehajtói munkakört választotta akkor el kell látnia a feladatait a legmaximálisabban .Kíváncsi leszek az ügyemre.
Szia!
Nehagyd annyiba,nekem is van egy végrehajtásom mert az ember több millióval tartozik ! Én folyamatosan kérdeztem és kérdezem telefonon mert(Monoriak) és sajnos mindennap nem áll modomban minden egyes alkalommal le kocsikázni. De ha tudok megyek személyesen is,amikor meghalják ki vagyok már rosszul vannak ,de ez engem hidegen hagy! Zaklasd öket mert különben elhuzzák az időt !Nekem már utaltak igaz hogy nem a teljes összeget ,majd csak megkapom ,ezért sürgesd öket ,és ha bunkók írj oda ahol kiadták a végrehajtást a bíronak (végrehajtási kifogást ) ott írd le hogy mi a sérelmed !Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!