Drágán vettem egy telefont tehetek feljelentést?
Ha levette a hirdetést, ha nem, Te azt akarod állítani, hogy eredetit hirdetett, ez volt leírva.
Akkor tehát Neked kell bizonyítani, mely szerint a hirdetésben nem szerepelt a clone megjelölés.
Tudod?
Apádnak is sok esze van. Ha hazudsz a rendőröknek, az a hatóság félrevezetése.
És nem az eladónak kell bizonyítani az igazát, hanem neked azt, hogy ő nem mondott igazat. Ez pedig nem áll fenn.
Már csak azért se tehetsz panaszt, mert normál esetben egy igazi Iphone-t nem kapsz meg 45ezerért szóval már az ár alapján se hiheted.
Ha valódi Iphone árat kifizetted volna akkor esetleg még úgy ahogy, de ha a hirdetés szövege nem volt megvezető akkor úgy se nagyon.
"nem volt gyanús, hogy ilyen olcsó??"
használt 3g-t lehet már ennyiért kapni.
Azt írod,hogy az eladó a hirdetésben megírta,hogy nem eredetit árul,de te nem olvastad végig a hirdetést és drágán megvetted.
Itt az eladó nem hibázott,csakis te hibáztál..Azt hogy te egy 20 ezres terméket dupla árért vetted,nos ez a te hülyeséged,és az eladó hatalmas szerencséje volt.
Hiába mész el a rendőrségre,ott is azt fogják mondani,hogy te voltál felelőtlen..Hazudni meg a helyedben nem hazudnám,hogy az eladó "becsapott" mert eredetit hirdetett de nem azt adott el.Mert lehet hogy az eladó a hirdetést levette,de ha bepereled az eladó kérhető a weboldalt,hogy a hirdetését keressék is és juttassák el a rendőrségre..
Ott rögtön ki fog derülni,hogy nem csak felelőtlen vásárló vagy hanem hazudtál is..A végén még ezért is fizethetsz büntetést..
Én a helyedben tudomásul venném,hogy a saját hibámból csináltam egy ökörséget..Nyeld le a békát,és legközelebb a "made in Taiwan" bekezdést is olvasd el..
oké, használt 3g-t lehet, de vagy én nem láttam, hogy milyen iPhone-t akart venni vagy Ő nem írta le :P
:)
Hol volt a hirdetés?
A hirdetőoldalnak még biztos megvan.
Szóval ők a rendőrségnek be tudják bizonyítani, hogy a hirdető odaírta, hogy clone.
Még ha esetleg sárga icipici betűkkel volt legalul talán megnyernéd, de mivel akkor is ott volt, nem olvastad el, a te hibád és nem a hirdető felelős, akármennyire szemét módon nem az árult cucc címsorába írta, hogy klón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!