Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha v. ki msn-en más (nemlétező...

Ha v. ki msn-en más (nemlétező) személynek adta ki magát, és úgy beszélgetett, azért milyen büntetés jár?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van 1 személy, aki utál, és rágalmakat terjeszt ellened, v.mint visszaél a személyiségi jogaiddal, megfenyegetett, de mindezt nem tudod biztosan, h ő tette, m nyílt oldalon név nélkül tette...te ki akarod deríteni, ő volt-e az, ezért kreálsz egy nevet, felveszed, és beszélgetsz vele, amíg ezt ki nem böki, de egyéb célod nincs vele...az milyen bűncselekmény?

mivel büntetik?

2011. márc. 12. 20:52
 1/6 anonim válasza:
szerintem nem jar erte buntetes.. ..
2011. márc. 12. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem Ő volt akk semmit. Mivel ez nem olyan alapon megy h Pistike azt mondta msn-en b*sszam meg a k*rva anyám és lecsukják hanem utánajárnak.

De ien virtuális csevegésért még bírság sincs.

Talán ha halálosan fenyegetnek akk lép a hatóság vmit.

2011. márc. 12. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
semmi
2011. márc. 12. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is így derítettem ki, hogy barátnőm megcsal. Ismertem a jellemét és tudtam, hogy milyen tulajdonságokkal bíró személyt kell kreálnom, hogy a bizalmába férkőzzek és tetszen neki. Felvettem őt msn-re és addig beszélgettem vele, míg meg nem szerette az általam létrehozott személyt és velem osztotta meg, hogy megcsal engem.

Utána poénos volt a dolog, amikor felfedtem, hogy kicsoda vagyok. 2 hónapig beszélgettem így vele és utána nem akarta elhinni, hogy a barátja vagyok...

2011. márc. 12. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi az az ien? Valami japán szó?
2011. márc. 12. 22:38
 6/6 Anonimus213 válasza:

Mi az az ien? Valami japán szó? <----- A magyar kiforditott szava ilyen :D

Amúgy semmilyen büntetés nem szabható ki!

2011. márc. 13. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!