Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabályos, ha egy gimnázium...

Szabályos, ha egy gimnázium nem indít bizonyos tantárgyból fakultációt, ha azelőtt az le volt írva?

Figyelt kérdés
Nem tudom, jó helyre írom-e a kérdésemet, de az a helyzet, hogy a minden évben kiadott kék középiskolai információs könyvben le van írva, hogy bizonyos tantárgyakból fakultáció indul. Most pedig a 14 tantárgyból csak 9 indul el. 10 a minimum létszám minden tantárgynál, pedig bizonyos tantárgyakat 250-en választhatnak, másokat csak 20-an. Nem kérdés, hogy melyikből nem indul fakt. Így viszont megmondják, hogy milyen szakmában helyezkedhetsz el.
2011. márc. 9. 22:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de ott oda van Írva, hogy 10, 15, 17 alatt nem indul. Itt nem volt odaÍrva. LeÍrhatod még akárhányszor, hogy nem kap fizetést, akkor is kap, és ugyanannyit. Szép, hogy valakit elmeszelnek, ha tanÍt valakit arra, amit a diák szeretett volna
2011. márc. 13. 23:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kapHAT. Van különbség.
2011. márc. 14. 11:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó. És én mit kezdjek ezzel az információval?
2011. márc. 14. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmit, fogadd el, hogy ez a szabály.
2011. márc. 14. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!