Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miértelme annak hogy nagyobb...

Miértelme annak hogy nagyobb adot fognak szedni az egészségtelen ételekre?

Figyelt kérdés
Ilyen sehol nincs a világon. Azonkívül mi alapján döntik el hogy mi egészséges és mi nem? Nem csak a hamburger az egészségtelen hanem ugyan ugy akkor már legyen a pörkölt és a többi magyar étel is!
2011. febr. 22. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az ugymond "egeszseges" etelektol nem lehet jolakni nem taplaloak es az ehseg erzet is megmarad, tehat a melyszegenysegeben eloket sracolja ezzel a kormany! Ha mar egeszsegre akarja nevelni az embereket miert draga a sport letesitmenykbe, uszodakba, korcsolyapalyakra stb. a belepo? Az iskolakba is sok helyen fizetni kell ha a gyerek sprotolni szeretne ez mekkora szegyen!!! Es ezek utan meg egeszsegmegovasrol beszelnek az emberek? Es van olyan idiota aki el is hiszi ezt? Semmi masrol nem szol a tortenet mint, hogy ujabb bort huzzanak le az emberekrol csupan joszandeku kontosbe bujtattak...
2011. febr. 23. 06:59
 12/17 anonim ***** válasza:
6.54-re Én még "mélyszegény embereket"nem igazán láttam,az amerikai gyorséttermek asztalainál hamburgert enni,meg kólázni.Már eleve lehetetlenség ha azt vesszük,hogy egy menű 1000-1500 Ft-nál kezdődik.Orbán Úr,a hamurger összetétele helyett valami mással foglalkozna,jobban tenné.Kiváncsi lennék,hogy az ő gyerekei egy hónapban hányszor fordulnak meg a "mekiben".
2011. febr. 23. 13:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha a mély szegénységben élők esznek hamburgert mint ahogy azt itt állították akkor rohadtul nem tudom őket sajnálni az adó miatt mert olcsóbban és egészségesebben is meglehet oldani az étkezést.

Amúgy meg azt senki nem említette még hogy az egészségügy nem keveset költ az alkoholproblémás emberekre, ilyen-olyan elvonók, akkor az elhízott emberek kezelése stb...Aki meg nem él káros szokásokkal az az egészségügynek se kerül annyiba mint aki igen, szóval itt jön képbe hogy aki nem képes megőrizni az egészségét az fizessen is többet.

Kivételek persze vannak itt is mint mindenhol.

2011. febr. 23. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem szól a "6:54" szöveg.

Persze, hogy nem a szegények fogyasztják ezt. Én is tudom. Szarkasztikus, cinikus értelemben kéne felfogni azt a választ. Az ok: itt elég sokan azon paráznak, hogy szegényeknek adóemelés gazdagoknak adócsökkentés. Itt egy példa a gazdagok adóemelésére (jó, nem arányos, de legalább valami). A gond ugyanaz. Magyarázat: tökmindegy mit csinál a Fidesz: arra bizonyos emberek úgyis csak elégedetlenkedni fognak. Namost akinek az a hsz válasz volt tipikusan ilyen. Akinek mindegy mit csinál a Fidesz, az úgyis szar.

2011. febr. 23. 17:07
 15/17 doboszoli ***** válasza:

Nem kell mártírkodni, sértődöttségbe vonulni.

Ha valami sz@r, az akkor is az, ha ezüsttálcán tálalják libériás lakájok.

2011. febr. 23. 18:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez egy sima pénzlehúzás megint.A "hamburgeren"lehet kaszálni,nem keveset.Mert valaki akár csoró,akár nem,vagy ő maga, vagy a gyerekei, de falják azt a moslékot....

Ez után majd következik a coca-cola adó,mert ugye abból fogy a legtöbb...és igy tovább...tovább...

2011. febr. 24. 00:00
 17/17 KÁELEF ***** válasza:
Egy újabb lehúzás, semmi több. A fidesz pénzéhsége és gátlástalansága már az emberek életbenmaradását veszélyezteti. Le velük!
2011. febr. 25. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!