Miértelme annak hogy nagyobb adot fognak szedni az egészségtelen ételekre?
Ha a mély szegénységben élők esznek hamburgert mint ahogy azt itt állították akkor rohadtul nem tudom őket sajnálni az adó miatt mert olcsóbban és egészségesebben is meglehet oldani az étkezést.
Amúgy meg azt senki nem említette még hogy az egészségügy nem keveset költ az alkoholproblémás emberekre, ilyen-olyan elvonók, akkor az elhízott emberek kezelése stb...Aki meg nem él káros szokásokkal az az egészségügynek se kerül annyiba mint aki igen, szóval itt jön képbe hogy aki nem képes megőrizni az egészségét az fizessen is többet.
Kivételek persze vannak itt is mint mindenhol.
Nekem szól a "6:54" szöveg.
Persze, hogy nem a szegények fogyasztják ezt. Én is tudom. Szarkasztikus, cinikus értelemben kéne felfogni azt a választ. Az ok: itt elég sokan azon paráznak, hogy szegényeknek adóemelés gazdagoknak adócsökkentés. Itt egy példa a gazdagok adóemelésére (jó, nem arányos, de legalább valami). A gond ugyanaz. Magyarázat: tökmindegy mit csinál a Fidesz: arra bizonyos emberek úgyis csak elégedetlenkedni fognak. Namost akinek az a hsz válasz volt tipikusan ilyen. Akinek mindegy mit csinál a Fidesz, az úgyis szar.
Nem kell mártírkodni, sértődöttségbe vonulni.
Ha valami sz@r, az akkor is az, ha ezüsttálcán tálalják libériás lakájok.
Ez egy sima pénzlehúzás megint.A "hamburgeren"lehet kaszálni,nem keveset.Mert valaki akár csoró,akár nem,vagy ő maga, vagy a gyerekei, de falják azt a moslékot....
Ez után majd következik a coca-cola adó,mert ugye abból fogy a legtöbb...és igy tovább...tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!