Mit javasoltok? Büntetést kaptam! Fellebbezést, hogy írjam meg? (többi lenn)
Kaptam helytelen behajtásért egy bünteétést.
A tábla nem volt jó helyre felfüggesztve, ezért nem láttam. A csekk kijövetele előtt elküldtem fényképben az előzetes fellebezésemet. DE nem fogadtál el. Mostmár 5 ezer ftért tudok csak fellebbezni! Mit javasoltok? Mit írjak bele? Még fényképpel támasszam alá az igazam? vagy mit?
"A csekk kijövetele előtt elküldtem fényképben az előzetes fellebezésemet. "
írtam is hogy már az előtt is fényképpel együtt küldtem.
Szerintem jobban jársz, ha kifizeted a büntetést. Minél tovább húzódik, annál több pénzt költesz rá, és annál több késedelmi kamatot vernek rád.
A szabály nem ismerete nem mentesít a felelősség alól - ezt szokták mondani.
az a baj, hogy a - ha jól gondolom akkor forgalommal szemben hajtottál be vhová - behajtani tilost nem csak a behajtani tilos tábla (piros kör fehér vízszintes csíkkal) jelzi, hanem előzőleg az utcákban is a kötelező haladási irány, érted? hogy bolondbiztos legyen...
ezért mit javaslok? fizesd be, ez van
táblákból olyan káosz van, mint a veszett fene.
Mindenhol, sokszor direkt eldugva vannak kirakva,néhol fehérre vannak égve ( már nem látszik semmi, annyi ideig volt a napon, ami hosszú éveket jelent) erre hivatkozva tehát nem fogják eltörölni a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!