Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit javasoltok? Büntetést...

Mit javasoltok? Büntetést kaptam! Fellebbezést, hogy írjam meg? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Kaptam helytelen behajtásért egy bünteétést.

A tábla nem volt jó helyre felfüggesztve, ezért nem láttam. A csekk kijövetele előtt elküldtem fényképben az előzetes fellebezésemet. DE nem fogadtál el. Mostmár 5 ezer ftért tudok csak fellebbezni! Mit javasoltok? Mit írjak bele? Még fényképpel támasszam alá az igazam? vagy mit?

2011. febr. 16. 07:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen eddig is fényképpel kellett volna
2011. febr. 16. 08:19
 2/8 A kérdező kommentje:

"A csekk kijövetele előtt elküldtem fényképben az előzetes fellebezésemet. "

írtam is hogy már az előtt is fényképpel együtt küldtem.

2011. febr. 16. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jobban jársz, ha kifizeted a büntetést. Minél tovább húzódik, annál több pénzt költesz rá, és annál több késedelmi kamatot vernek rád.

A szabály nem ismerete nem mentesít a felelősség alól - ezt szokták mondani.

2011. febr. 16. 09:52
 4/8 A kérdező kommentje:
ezt szokás modani, de ez egy nagy hülyeség. ha nme tudod hogy egy hatalmas szakadék van a kanyar után, de belemész, és utálag veszik észre hogy ..jaaaa..volt ott tábla, csak eltakarta egy körtefa, akkor is te vagy a hibás, mert nem láttad? na nemár
2011. febr. 16. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a gond a szakadékkal. Pont ezt mondja a mondás is, ha nem tudod, hogy ott a szakadék, és belemész, megszívod. Ennyi.
2011. febr. 16. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy a - ha jól gondolom akkor forgalommal szemben hajtottál be vhová - behajtani tilost nem csak a behajtani tilos tábla (piros kör fehér vízszintes csíkkal) jelzi, hanem előzőleg az utcákban is a kötelező haladási irány, érted? hogy bolondbiztos legyen...

ezért mit javaslok? fizesd be, ez van

2011. febr. 16. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne fellebbezést írj, hanem panaszt, az illetékmetes. Írd bele, hogy nem vették figyelembe a beadványodat, így nem emelkedhet a büntetés sem. Esetleg időt nyersz.
2011. febr. 16. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:

táblákból olyan káosz van, mint a veszett fene.

Mindenhol, sokszor direkt eldugva vannak kirakva,néhol fehérre vannak égve ( már nem látszik semmi, annyi ideig volt a napon, ami hosszú éveket jelent) erre hivatkozva tehát nem fogják eltörölni a büntetést.

2011. márc. 7. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!