Általám átadott kulccsal történt lopás miatt mire számíthat?
Az áll fent, hogy az egyik barátom az általam neki átadott kulccsal bejött hozzánk és el lopott dolgokat, a tudtom nélkül, nem voltam itthon. Feljelentés lett belőle az ügy most folyik.
20.000 Ft feletti a tétel. A tárgyak egy része megkerült.
Így, hogy a kulcs nálam volt, és önként adtam át neki, hogy majd később visszakérjem csak ő ugye közben bejött, mire számíthatok és ő mire számíthat.
"Bár a srác már máskor is lopott tőlünk, de akkor nem történt feljelentés,"
TE ezek után még odaadtad neki a kulcsot a lakásotokhoz? Akkor tényleg hülye van!
Ez hülyeség, nem bűnsegéd hanem áldozat. Attól még, hogy ő adott kulcsot még nem adta át a tulajdonjogot a lakásban tárolt értékekre. Akár ő adta oda akár elvették tőle, akár nyitva volt az ajtó ha a máséhoz nyúl valaki az lopás.
Odaadom a szomszéd néninek a kulcsot ,hogy ameddign me vagyok otthon locsolja meg a virágaimat és etesse meg az aranyhalat, ha közben megtetszik neki az LCD tévém és elviszi az lopás, és nem én leszek a hibás érte, akkor sem ha a kulcsot odaadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!