Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudnék egy hatástalan...

Hogyan tudnék egy hatástalan kar98-hoz papírokat szerezni?

Figyelt kérdés
papírok kellenének, amik igazolják hogy hatástalan a törvényeknek megfelelő módon. hogyan tudok szerezni?
2011. febr. 14. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Képesek vagyok egy ekkora értékű történelmi tárgyat tönkretenni? Csak gratulálni tudok!
2011. febr. 14. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
[link] itt érdeklődhetsz
2011. febr. 14. 16:45
 3/12 anonim válasza:
100%

első:

a leírtakból én azt szűröm le hogy már alapból müködés képtelen,nem tönkre tenni akarja csak papírt hozzá

bocsi az offért!

2011. febr. 14. 16:52
 4/12 A kérdező kommentje:

16:11

a puskát hatástalan állapotban szereztük papírok nélkül. neking nincs szívünk ahhoz hogy tönkretegyük, ezt azzal igazolom, hogy jól eldugva és elzárva van egy hatásos mannliecher, amit csak összekéne szerezlni, mert mikor megkaptuk tiszta rozsda volt, de felújítottuk. sajnos ez a kar98 így került hozzánk, viszont az is érdekelne, hogy nemsokára ha minden igaz lesz fegyvertartási engedély. valahogy lehetne élesíteni?

2011. febr. 14. 18:32
 5/12 doboszoli ***** válasza:

A hivatalos fegyvermester által történt hatástalanítás, visszafordíthatatlan. Ezért csak ők végezhetik.

Lesz fegyvertartási liberalizáció? Miről maradtam le?

Okosíts ki légy szíves!

2011. febr. 14. 19:41
 6/12 anonim válasza:

nekem is tetszenek ezek a fegyverek,de neked minek egy élesített kar98?

miért nem veszel akkor airsoftba egyet?

2011. febr. 14. 20:36
 7/12 A kérdező kommentje:
nagty vágyam, hogy hagyományörző legyek, és beöltözve eljárjak hadijátékokra :D azért kellene :D
2011. febr. 14. 21:35
 8/12 A kérdező kommentje:

19:41

úgyértem, hogy fegyvertartási engedély, hogy nyugodtan tarthatok éles lőfegyvert, mint pl a vadászok

2011. febr. 14. 21:40
 9/12 anonim válasza:

az mind szép és jó,de hadijátékon eljátszák a háborút nem?

de ha egy igazi éles fegyverrel meglösz valakit az meghal nem? :D ezt nem értem

17/L

2011. febr. 14. 21:44
 10/12 A kérdező kommentje:
attól hogy a fegyver éles, nem kötelező bele éle lőszert tenni :D hadijátékokon vaktölténnyel, illetve speciális töltényekkel megtöltött (vagy esetleg riasztó fegyverekkel) lövöldöznek egymásra :D
2011. febr. 14. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!