Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez büntetendő vagy nem?

Ez büntetendő vagy nem?

Figyelt kérdés

A MÁV-nál lehet tanulói bérletet igényelni, kivétel a levelezős hallgatók esetében. Kivételt képez az az eset, mikor kérvény alapján lehet vásárolni. Ki kell tölteni ezt a kérvényt:

[link]

Abban az esetben, ha ad hoc kitalálok valami indokot (valóságnak meg nem felelőt) és megkapom a kedvezményt az szabsértés, bűncselekmény vagy nem?

A máv ezt írja az oldalukon:

A levelezős diákok nem válthatnak tanuló bérletet! Jogos igény esetén a fentiekben ismertetett „Igazolás” nyomtatványt a levelező tagozatosok is igénybe vehetik, így a kedvezményes menetjeggyel a diákigazolványban feltüntetett lakóhely és a tanintézet közötti viszonylattól eltérő útvonalon is utazhatnak. Az Igazolás kiállításához benyújtott kérelmen feltüntetett adatok valódiságáért a diák felel, a jogosságot a vasút nem vizsgálja.

2011. febr. 13. 17:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy levelezős diákigazolvánnyal diákbérletet lehet venni. Szerintem inkább kérdezd meg a jegypénztárnál.
2011. febr. 13. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!