Tehetek feljelentést úgy, hogy fiatalkorú vagyok, és a szüleim ne tudják meg?
Zaklat egy nő, de én még csak 16 éves leszek.Levélben halálosan fenyeget, és nagyon félek tőle, mert ő úgy verekszik, hogy nem nézi hogy meghalok-e.(egy lánynak a fejét bele csapta az aszfaltba,de a csaj nem merte feljeleni,mert fél hogy azért is verést kapna).Ő már felnőtt,és nagyon nagy háttere van,megbeszélni nem lehet vele semmit.NAGYON FONTOS,HOGY EZT A SZÜLEIM NE TUDJÁK MEG!SZÓVAL FELJELENTHETEM ÚGY, HOGY ŐKET ERRŐL NE ÉRTESÍTSÉK?
nagyon félek.előre is köszönöm a válaszokat.
remélem ez a kérdés a törvények,jog kategóriába tartozik
Hogy nem gondoltam én egyből hogy ez is büdöscigány...
Jelentsd fel bár sokra nem számíthatsz...
Ha esetleg van valami olyasmi ismerősötök aki volt gárdatag vagy ilyesmi az jól jöhet...
De elősször mindenképp a rendőrséget próbáljátok meg. A SZÜLEIDDEL EGYÜTT!!!!!
tulajdonképpen az egész falu ellenem lázadt,mert szőke és vékony voltam.és ez nő beképzelte magának, hogy a férje szerelmes belém:S
nagyon sokszor fenyegetett hogy ÉN SZÁLJAK LE A FÉRJÉRŐL! :O
és ebből jött az hogy én egy magyar kutya vagyok, stb... meg hogy minden magyar nő k*va mert nem marad meg annál akinek a szüzességét adta... mondjuk szerintem ez csak mondva csinált ürügy, mert néha úgy érzem hogy őket is bántja, hogy 18-19 éves fejjel ott van a két kisgyerek és nem mehet el szórakozni...nem tudom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!