Bonyolult örökség? Soha nem kapom meg?
jó nagy paré a nagymuterod XD ilyenkor örülök h az enyém normális bár nincs ennyire eleresztve de nem is az a lényeg
mit tehetnél? meg várod amíg az öreglány is fel dobja a pacskert
19F
"de nem akarok éveket várni"
Pedig fogsz :(
Öcsisajt :DDD
nemrég én is hasonló cipőben voltam
nagyapám meghalt 2 ház és hét millió rám maradt.
Csak én nem közösködtem senkivel
de semmi para még ez a ceremónia tartott eléggé felvilágosítottak igy tudok egy két dolgot.
Pénzhez akarsz jutni??
előszőr is közöld a nagyival hogy figyu nagyi én eladom a házrészemet.MEGTEHETED...A TIED
ha még jó helyen is található elég hamar lecsapnak majd rá
és akkor a nagyi fog szivni mert te miest aláirod a adásvételit ügyvéd előtt,utánna hidd el az uj tulaj basztatni fogja állandóan a nagyit.
sőt mivel házrészt vett akár be is költözhet
Megteheted
csak előfordulhat hogy többé nem kell megállnod a nagyi előtt
Ha én lennék a helyedben én megtenném ....a pénz beszél
engem biztos nem érdekelne hogy huzza aztán az orrát
állítsd késztény elé hogy tetszik nemtetszik ez van
A nagyi erre vagy beijed hogy valaki a nyakára költözik és inkább kiköhögi a lét
másik eshetőség hogy szarik rá és nem fizeti ki
ebben az esetben hirdesd meg minden lehetséges oldalon
és az is megtörténhet hogy mire találtál rá vevőt akkor hiszi majd csak el hogy megteszed télleg és még ekkor is kigöhögheti a lét
én nem is ragozom tovább azt hiszem elég világos a szitu
Utolsó:
Ki az a vadbarom, aki egy 1/6-od házrészt vesz?!
Cigányok mit csinálnak szerinted?
Megvesznek egy fél v annál kisebb házrészt, aztán nem hagyják a lakót élni-törvényes vagy nem törvényes eszközökkel, ez most mindegy-, aki ezek után megpróbálja eleadni a házat. Az összes vevő látja a cigány lakótársakat, így nem veszi meg. A ház másik tulaja szabadulni akar, így a cigányok a házrész értékének felét adják neki, és jól járnak. Rosszabb esetben csak állandó terror alatt tartják/rászoktatják a piára, majd mindenét magukra íratják.
Érti?
Akkor átfogalmazom a kérdést:
Ki az a gerinctelen sutyerák, aki a saját nagyanyjára szabadítja a lakásmaffiát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!