Tudod, hogy milyen Élelmiszerkönyvi szabályozást akarnak rá kényszeríteni egész Európára? Csupán egy olyat, hogy törvényellenes lesz a SAJÁT KERTEDBEN termeszteni zölséget, gyümölcsöt!
Nemzetközi szinten iktatnák törvénybe a Codex Alimentarius dokumentumot, mely lehetőséget ad számukra, hogy a világpopuláció bizonyos csoportjait gyakorlatilag halálra ítéljék azáltal, hogy toxikus és tápanyagoktól mentes ételek fogyasztására kötelezik őket.
A CODEX saját számításai szerint, 3 milliárd ember halálát várják az első 3 év során pusztán a megelőzhető betegségek és a rosszul tápláltság következtében.
A nyugati országokban a terv: a középosztály teljes eltüntetése, és a maradék lakosság kompakt városokba való költöztetése, ahol a gyermekekről már az állam gondoskodik.
És nem, ez nem vicc.
Ez a globális elit tervének egyik sarokpontja.
Videó erről:
Klikk ide! >>> [link]
(Romániában már élesre fordult a helyzet és ha egy kicsit utánanézel láthatod, hogy az álmagyar kormányunk vidék(le)fejlesztési minisztériuma is kidolgozta a maga Codex Alimentarius Hungaricus-át.)
JÁÁÁÁÁÁÁJJJ FLUOR A VÍZBEEEN.
Kész. Sírva röhögök.
Édes istenem, nézd meg a Dr Strangelovet... Értékes testnedveink....
47
és a "minden föld" természetesen azért áll víz alatt, mert a Globális Gonoszok Korlátolt Felelősségű Társaság megvuduzta.
Én még emlékszem arra, hogy pár éve (mikor beléptünk az EU-ba) azt híresztelték, hogy tilos lesz mákot termelni, mert ugye a mákgubó kábítószert tartalmaz.
Érdekes, az sem jött be...
Én elhiszem, hogy a kérdező ilyen információkat kapott valahonnan. Csak azt nem, hogy ezek igazak. Ez egy pontosan ugyanolyan pánikkeltés (vagy ha jobban tetszik hangulatkeltés), mint a máktermelési tilalom volt.
Kérdező, csak egy kicsit gondolkodni kell: köteleznek rá, hogy kivágjam a gyümölcsfáimat? Ebbe a zöldek soha nem mennének bele... Vagy el kell adnom a földemet? A kapitalizmus a magántulajdonon alapszik... Mindenképpen zsákutca, akárhogy is nézem.
Képtelenség. Vagy szándékos provokáció...
Pedro
"Bizony isten, megfogadtam, hogy senkit sem hülyézek le, de te nagyon közel vagy hozzá."
Hát ez nagyon ott van! :D
Pedro és aki képtelenségnek tartják azoknak is ajánlóm e DVD film letöltését és megnézését:
Torrent szükséges a letöltéshez! Ha nincs torrented tölsd le ezeket:
***** (Magyarositás ha kell)
Remélem ez elindit bennetek egy ébredési folyamatott. Köszönöm 22:15 a jó hozzá szólásaidat.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm szépen a linket, de ugye nem haragszol meg érte, ha azt mondom, hogy én nem hiszek az összeesküvés-elméletekben? Hogy Te hiszel bennük, az a szíved joga.
Én is csak a saját véleményemet mondtam el. És véleményem szerint, ha egy olyan terv ténylegesen létezne 3 milliárd ember elpusztítására, azt messze nem lehetne titokban tartani - és nem csak egy interneten terjesztett hírecske lenne belőle, hanem VILÁGBOTRÁNY.
Természetesen akár tévedhetek is... De nem tartom valószínűnek.
Pedro
Nem haragszom Pedro. Miért haragudnák? Inkább örülök, hogy normálisan állsz hozzá a témához. Ahogy mondtad mindenkinek szíve joga eldönteni mit hisz. Úgy gondolom nem szabad minden elhinni, de mindenek érdemes utána jár, ahogy Einstein mondaná: "Ne higgy el semmit, de gondolkozz el mindenen!" és ahogy Alexis Carrel mondaná: "Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz."
Remélem letöltöd ezt a filmet sok új és hasznos információt látsz és hallasz majd benne, de még is oly kevés amit tudni kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!