Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek Pesterzsébet...

Szerintetek Pesterzsébet mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Nem a legjobb hely, ebből a szempontból, de van nála rosszabb is. Egy 10 es skálán, ahol 10-es a legbiztonságosabb, 1-es a legkevésbé, én olyan 3-4-esre tenném.

Én Csepelen lakom, Pesterzsébet mellette, de sokszor járok Pesterzsébeten is.

A városközpont még viszonylag normális környék, de ott is van sok panelproli meg csöves. A külsőbb nagyobb része meg tele van putrikkal, romos viskókkal és keresztbe-kasul kis utcák vannak. Rengeteg a kisebbségi a lecsúszottabb fajtából. Nekem nagyon igénytelennek tűik az a rész.

Évekkel ezelőtt egyik egyetemi évfolyamtársam mesélte, aki Pesterzsébet központjában lakott egy panelházban albérletben, hogy egyszer ott is látott egy dülöngélő részeg hajléktalant, akinek egy balta állt ki a vérző fejéből.

2011. febr. 1. 08:50
 2/6 hollófernyiges ***** válasza:
53%
Vagy négy éve lakom ott, a legnagyobb bűncselekmény amit tapasztaltam, hogy a piacon kissrácok (nem cigányok amúgy) almát loptak.
2011. febr. 1. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Itt születtem.

Nem rosszabb mint Budapest bármely más része. Sok panel plori, és még több mezei plori lakja. Sajnos mostanában a VIII és a IX kerületből sok orkot telepítettek ki ide, így a putrik száma megnőtt. Mivel a kerületen a panel házakat a 80-as években építették a lakosság nagy része nyugdíjas, viszonylag kevés a gyerek és a fiatal. Összességben nem rossz környék, és nem annyira büdös mint Csepel.

2011. febr. 1. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Aki prolizik, az egy ótvar nagy büdös f@sz.
2011. febr. 1. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

10:03

Nem tudom... én a levegő büdösségében nem érzek igazán különbséget. Az egész városban szinte mindenhol fuldoklom. Főleg miután hosszabb időt töltök a városon kívül és utána visszatérek.

2011. febr. 1. 15:29
 6/6 anonim válasza:
62%
Beköltöztettek egy csomo mocskos cigányt sajnos ezér a hely szinvonala kicsit romlott,egy féléve még remek kis kerület volt..mostmár gázsprayel merek mászkálni az utcán:
2011. febr. 2. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!