Szerintetek Pesterzsébet mennyire biztonságos?
Nem a legjobb hely, ebből a szempontból, de van nála rosszabb is. Egy 10 es skálán, ahol 10-es a legbiztonságosabb, 1-es a legkevésbé, én olyan 3-4-esre tenném.
Én Csepelen lakom, Pesterzsébet mellette, de sokszor járok Pesterzsébeten is.
A városközpont még viszonylag normális környék, de ott is van sok panelproli meg csöves. A külsőbb nagyobb része meg tele van putrikkal, romos viskókkal és keresztbe-kasul kis utcák vannak. Rengeteg a kisebbségi a lecsúszottabb fajtából. Nekem nagyon igénytelennek tűik az a rész.
Évekkel ezelőtt egyik egyetemi évfolyamtársam mesélte, aki Pesterzsébet központjában lakott egy panelházban albérletben, hogy egyszer ott is látott egy dülöngélő részeg hajléktalant, akinek egy balta állt ki a vérző fejéből.
Itt születtem.
Nem rosszabb mint Budapest bármely más része. Sok panel plori, és még több mezei plori lakja. Sajnos mostanában a VIII és a IX kerületből sok orkot telepítettek ki ide, így a putrik száma megnőtt. Mivel a kerületen a panel házakat a 80-as években építették a lakosság nagy része nyugdíjas, viszonylag kevés a gyerek és a fiatal. Összességben nem rossz környék, és nem annyira büdös mint Csepel.
10:03
Nem tudom... én a levegő büdösségében nem érzek igazán különbséget. Az egész városban szinte mindenhol fuldoklom. Főleg miután hosszabb időt töltök a városon kívül és utána visszatérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!