Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztonságos ma Izraelbe költözni?

Biztonságos ma Izraelbe költözni?

Figyelt kérdés
(a barátnőm áprilisban költözik ki és aggódom érte, de szerinte most teljesen biztonságos)
2010. márc. 16. 11:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne nagyon szaladgáljon arrafelé...
2010. márc. 16. 11:07
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ. A palesztin határ közelében sose az, amúgy meg a nagyobb városokban egyátalán nem veszélyes, még a nagyobb akciók idején sem, a palesztinok nem rendelkeznek komoly tűzerővel. viszont annyi van nekik, hogy a határ környékén bizonytalanságban éljenek az emberek. Ha nagyobb, az ország közepe fele lévő városba készül, no propblemo.
2010. márc. 16. 11:09
 3/14 anonim ***** válasza:
55%

A hátországban nyugodtan lehet mászkálni általában. Én pl anno benzint csempésztem szerbiába a háború idején.

Pár kiégett házon és autón kívül semmi extrát nem láttam és rám sem lőttek. Gondolom a barátnőd sem a frontra akar menni. :)

2010. márc. 16. 11:12
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
igen
2010. márc. 16. 11:12
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Izraelben a békésebb részeken kiváló a közbiztonság, hiszen mindenki fegyverrel járkál, így nem nagyon akarnak a tárcájáért megszurkálni senkit pláne, hogy a zsebében hátha ott figyel a Micro-UZI.
2010. márc. 16. 11:15
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Micro UZI már ilyen is van?

Nálam a spirál végű lövedék verte ki a biztit. Tudod ami légbubit kever a véráramba és akkor is halálos ha csak a kisujjad horzsolja. :)

2010. márc. 16. 11:22
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Persze, hogy van de a "már" esetünkben vagy 30 évet jelent.

[link]

Az utolsó két kép a Micro-Uzi, hazájában nagyon népszerű.

És ez a lövedék amit mondasz, nem létezik, hanem már egy ezeréves urban-legend, amit még a Mel Gibson mondott egy eksönfilmben.

2010. márc. 16. 12:18
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
igen, menjen csak nyugodtan. ne is jöjjön vissza.
2010. márc. 16. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:
25%

"ne is jöjjön vissza"

Nem tudom, ezt hogy érted, de ha zsidózni jöttél már mehetsz is.

2010. márc. 16. 13:09
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Izrael alapvetően biztonságos, ne aggódj nem lesz baja. És nyugodtan haza is jöhet:)
2010. márc. 16. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!