Biztonságos ma Izraelbe költözni?
Figyelt kérdés
(a barátnőm áprilisban költözik ki és aggódom érte, de szerinte most teljesen biztonságos)2010. márc. 16. 11:06
1/14 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon szaladgáljon arrafelé...
2/14 anonim válasza:
Attól függ. A palesztin határ közelében sose az, amúgy meg a nagyobb városokban egyátalán nem veszélyes, még a nagyobb akciók idején sem, a palesztinok nem rendelkeznek komoly tűzerővel. viszont annyi van nekik, hogy a határ környékén bizonytalanságban éljenek az emberek. Ha nagyobb, az ország közepe fele lévő városba készül, no propblemo.
3/14 anonim válasza:
A hátországban nyugodtan lehet mászkálni általában. Én pl anno benzint csempésztem szerbiába a háború idején.
Pár kiégett házon és autón kívül semmi extrát nem láttam és rám sem lőttek. Gondolom a barátnőd sem a frontra akar menni. :)
5/14 anonim válasza:
Izraelben a békésebb részeken kiváló a közbiztonság, hiszen mindenki fegyverrel járkál, így nem nagyon akarnak a tárcájáért megszurkálni senkit pláne, hogy a zsebében hátha ott figyel a Micro-UZI.
6/14 anonim válasza:
Micro UZI már ilyen is van?
Nálam a spirál végű lövedék verte ki a biztit. Tudod ami légbubit kever a véráramba és akkor is halálos ha csak a kisujjad horzsolja. :)
7/14 anonim válasza:
Persze, hogy van de a "már" esetünkben vagy 30 évet jelent.
Az utolsó két kép a Micro-Uzi, hazájában nagyon népszerű.
És ez a lövedék amit mondasz, nem létezik, hanem már egy ezeréves urban-legend, amit még a Mel Gibson mondott egy eksönfilmben.
8/14 anonim válasza:
igen, menjen csak nyugodtan. ne is jöjjön vissza.
9/14 anonim válasza:
"ne is jöjjön vissza"
Nem tudom, ezt hogy érted, de ha zsidózni jöttél már mehetsz is.
10/14 anonim válasza:
Izrael alapvetően biztonságos, ne aggódj nem lesz baja. És nyugodtan haza is jöhet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!