Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Melyik "nagyembernek" volt ez...

Melyik "nagyembernek" volt ez az ügye? (ügyészség megszüntette. )

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy vizsgám, és a vizsgáztató az ügyészségről kérdezett. Vizsga közben kérdezte azt is érdekességként, hogy tudom-e, melyik ismert, magyar ember ügye volt az mostanság, hogy az ügyész megszüntette az eljárást az ember ellen, ezért nem lehetett újból vádat emelni ellene.

Azt mondta, természetesen az az ügyész el is lett bocsátva, (ki tudja, mivel....) mert ugye ilyet nem lehetett volna, de így a "nagyember" meg megúszta a büntetést.

Persze nem tudtam, ettől függetlenül átmentem a vizsgán, de ezután sem mondta el, azt mondta, nézzek utána.

Azóta nem hagy ez nyugodni. Hátha valaki tudja. Neten is kerestem, de ott csak a korrupt ügyészről találtam anyagot.

Köszi

2011. jan. 20. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez egy ostobaság, ugyanis bármikor újra lehet indítani egy már megszüntetett ügyet is, ha az ügy szempontjából releváns adat kerül elő. A mi jogrendszerünk nem olyan mint az USA-é.

Egyébként fogalmam sincs, kire gondolhatott a vizsgáztatód.

2011. jan. 20. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocs, lemaradt, hogy az elévülési időn belül lehet újraindítani a nyomozást.
2011. jan. 20. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Mostanában a Kulcsár elleni vádiratot küldte vissza az ügyész,újbóli bizonyításra. De ez sem szünt meg. Másról én sem hallottam.
2011. jan. 20. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!