Tegnap már föltettem ezt a 4 milliós kérdést, de most pontosítanék. (? )
Két napja egy fedezeti számlámra érkezett 4.300.000Ft. Valakinek a hitelét nekem utalták. Tegnap voltam egy bankban, onnan elküldtek a Camponába. Ott mondták, hogy menjek föl Pestre. Oda már nem mentem. Olyanok voltak, mint akiket egyáltalán nem érdekli ez az egész. Mondjuk érdekes, mert aki a hitelét várja, nem hiszem el, hogy nem tűnik föl neki, hogy nem kapott semmit.
Egy bankos ismerősöm azt mondta, hogy várjak 1-másfél hónapot, utána utaljam át másik számlaszámra. Nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet. Én úgy gondolom, megtettem a kellő intézkedést, hogy elinduljon a folyamat, de ezek szerint a bankokat sem izgatja, hogy mi történt. Engem akkor miért izgasson? Szóval a kérdésem is az lenne, mivel ez egy hitelösszeg, így ilyenkor mi a helyzet?
Értem én, de az Unicredittől (ha bankon belül is), de egy számláról utaltak neked.
Nem a fiókból került a te számládra a pénz, hanem egy másik számláról utalták (még ha az az "Unicredité" is szerinted).
Arra a számlára - akármit is mondasz - igenis vissza lehet utalni. Bankon belül ráadásul elég valószínű, hogy ingyen.
Utald át nekem, megadom a számlaszámom :)
A viccet félretéve, utald vissza arra a számlaszámra, amiről érkezett a pénz, majd tegyél telefonon vagy bármely bankfiókban erről bejelentést - ezt kötelesek kivizsgálni, és szerintem ennyivel letudhatod a dolgot.
De gondolj bele a fordított esetbe. Valaki várta azt a pénzt, mi lett volna, ha te vagy az...
Jobb ez így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!