Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne közelednem hozzá? Ezt a kérdést már föltettem másmilyen formában.
Majdhogynem ugyanilyen, ráadásul még csak nem is egy magas jóképű pasi vagyok. Szóval ha egy lány hozzám közeledni akar, csak mondja azt: Kedvellek téged. Szeretnélek egy kicsit komolyabban megismerni. Én már ennek örülnék. Ezen a vonalon talán el tud indulni egy olyan beszélgetés, amiben nem csak egyszavas válaszokat ad, hanem kicsit bővebben válaszol, kinyílik feléd, mert tudja megbízhat benned. Ha valakivel szemben bizalamt szerzek, akkor sokszor le sem lehet lőni és megy a beszélgetés a maga útján. Vagy kezdésnek megkérdezheted a hobbiát, van-e otthon háziállata, mi a foglalkozása vagy ha még tanul, akkor mit, tervek a jövőben stb. Bármit kérdezhetsz, amiről úgy gondolod tudtok beszélgetni. Egy témát hanyagolj, vannak-e barátaid. Nekem ugye félénk létemre nincsenek, kellemetlenül érezném magam miközben mondanám. Lehet, nála is így van. Vagy csak egyszerűen odamész hozzá és megkérdezed mennyi az idő. Hányan ismerték már meg egymást így...
Egyik osztálytársammal úgy kezdtem el beszélgetni, hogy egy busszal mentünk, mikor leszáltunk, mellém jött, majd köszönt, és mondta megismert mert előző nap évnyitón látott az osztályban. Aztán talán megkérdezte hol lakok, és szépen lassan elkezdtünk beszélgetni.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!