Ez a bajba jutott jelzálogosok segitsége? Ezt érdemes lesz elolvasni
Figyelt kérdés
Szükségem volt jogi segitségre,a felmondott hitelem miatt,igy felkerestem a Banki Károsultak Szövetségét.Azonnali intézkedésre lett volna szükségem,mert a határidőként 4 nap volt megjelőlve,a közjegyzői okiratban.Az 5.-ik napon elkezdődik a végrehajtási eljárás folyamata,ez állt a levélben.Soronkivüli időpontot kértem,sőt könyörögtem hivatkozva a határidőre,hogy fogadjanak.Ez tegnap(jan17én)történt.Elmondtam,hogy találtunk megoldást,tárgyaljanak a Pénzintézettel lépjenek vissza a felmondástól,mert öten kerülünk az utcára(két gyerekkel).Többször emlitettem a hölgynek,hogy egy napom van arra,hogy valami történjen ez ügyben.A 10000 Ft-ot elkérte,és mindenre bólogatott.-A szakétő fogja átnézni az iratokat,és természetesen felvesszük a Pénzintézettel a kapcsolatot..mondta,majd elköszönt az iroda ajtajában.Ma(jan.18án)felhivott,és közölte,hogy sajnos a PÉNZINTÉZET NEM ÁLL EL A SZERZŐDÉS FELMONDÁSÁTÓL,itt nincs már mit tenni.DE!ha bármilyen levelet kapok rögtön jelezzem nekik,hogy a fellebbezéssel tudjanak élni,illetve időt húzni.Nem túlzok,közel voltam egy szivrohamhoz ahogy a telefont tartottam.Sirva hivtam fel a Pénzintézetet,hogy könyörüljenek meg rajtunk,itt a pénz,tudunk fizetni NE VEGYÉK EL AZ OTTHONUNK!!!És most kapaszkodjon meg minden olvasó aki itt jár...A Pénzintézet semmiről sem tudott,őket senki nem kereste meg az én,új fizetési ajánlatommal(ami hatáidős volt a mai napig)Semmi akadálya,hogy elkezdjem törleszteni újból a hitelem,persze egy kicsit többet az elmaradás miatt.Természetesen a közjegyzői dijjat is ki kell nyögnöm,de legalább nem kerülünk az utcára.Tehát a Banki Károsultak Szövetsége, a kisújját sem mozditotta meg az ügyemben sem telefonon sem máshogy.Amikor visszahivtam az ügyintéző hölgyet,és megkérdeztem mégis kivel beszéltek az ügyemben?-akkor már azt mondta,hogy ő ilyet nem mondott,hogy ők felkeresték volna a Pénzintézetet.Akkor mégis miből vonták le,hogy menthetetlen a bedőlt hitelem?-kérdeztem.A szakértő a közjegyzői levelet átolvasva jutott erre a megállapitásra(!!!!!)-válaszolta.Ha én most nem hivom fel a Pénzintézetet,valóban már csak a végrehajtó jött volna legközelebb,illetve az új tulajdonos.Meglehet ezt csinálni?Játszani ilyen dologgal????2011. jan. 18. 22:54
11/12 A kérdező kommentje:
Voltam a pénzemért, amit vonakodva adtak csak vissza.Még ők vannak felháborodva,csak nem értem miért?Összevissza beszéltek,nem rosszul mondom,hazudtak egyenesen bele a szemembe.LÉNÁRT MARIANN még szemtelenebb,mint a beosztottja.Aki bajba jut,hozzájuk ne menjen.Én azon a véleményen vagyok.
2011. jan. 19. 20:14
12/12 anonim válasza:
Ezt egyszeruen nem merem elhinni, hogy vannak ilyen utolso mocskos szemetlada emberek, akik ezt meg mertek tenni veled. Egy ilyen emberrel, akitol mindjart elveszik a hazat, aki mindjart az utcara kerul, akinek nincs mas eselye, csak ez a b@zi jogvedo iroda, es egy ilyen ketsegbeesett embernek nem kezet nyujtanak, hanem levagnak egy 10-essel. Ez borzaszto, gusztustalan, felhaborito, erkolcstelen, es velejeig mocskos, undorito dolog. Az elettol elmegy a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!