Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » DDoS támadásért mit kaphatok...

DDoS támadásért mit kaphatok Magyarországon?

Figyelt kérdés
És ha a weblap mondjuk amerikai szerveren üzemel, hogy ne érje el a magyar rendőrség?
2011. jan. 17. 21:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Tehát te egy szerverről akarsz DDoS támadást indítani? Hát, annak sok hatása nem lesz :)

Egyébként gyanítom informatikai károkozás, és hasonlók vonatkoznak rá, tehát olyan nyolc év körül.

Bár ha tényleg egy amerikai szerverről akarsz indítani bármit, akkor semmit, mert az ég világon semmitsem fogsz elérni. A DDoS támadás lényege, hogy rengetegen egyszerre indítsák a kéréseket (több tíz és százezer gép egyszerre kezdje küldeni a szerverre a kérdéseket)

Ha pedig a kérdésed úgy értendő, hogy amerikai szervert támadsz, akkor pedig az amerikai hatóságok indítanak nyomozást. Az eredmény ugyanaz.

2011. jan. 17. 21:09
 2/18 anonim ***** válasza:
70%

Ha jól értem, akkor az üzemel Amerikában, ahonnan indítanád a támadást?

ÖÖÖÖ... gondoltál már arra, hogy ebben az estben az amerikai törvények alapján ítélnek el?

Nem lacafacáznak, sokkal keményebb büntetést kaphatsz.

Megéri?

2011. jan. 17. 21:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény

BTK. 300/C. §(2) b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Minősített esetekben akár 15 év.

Tökmindegy hogy hol a szerver, a rendőrségnek nem a szervert kell elérni, hanem téged!

2011. jan. 17. 21:16
 4/18 anonim ***** válasza:
azt meg csak halkan jegyezném meg h nem tudom te ki akarsz megtámadni de a nagyobb cégek ha komolyabb érdekük fűződik hozzá akkor nem a rendőrséghez fognak menni...
2011. jan. 17. 21:18
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok támadni, csak kérdeztem. Egyszerűen érdekelt a téma. :)
2011. jan. 17. 21:26
 6/18 anonim ***** válasza:
Semmit.
2011. jan. 17. 21:28
 7/18 anonim ***** válasza:
felkerultel napiszarra? :D
2011. jan. 17. 21:37
 8/18 anonim ***** válasza:
20 deka cukorkát! :)
2011. jan. 17. 22:05
 9/18 BlackSword ***** válasza:

Zoleeee!!!

Én is pont ezt akartam kérdezni... Tutira kikerült a gyerek...

2011. jan. 17. 22:42
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem kerültem ki és nem is óhajtozok DDoS támadást indítani egy oldal ellen sem.
2011. jan. 17. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!