Mit szólnátok hozzá, ha a gyereket nem lehetne bántani, szidalmazni, kihasználni? Támogatnátok?
Hallod. Nem tudom hol élsz de aki rátermett az nem hagyja magát most sem.
Engem merjen már 1x vki szidalmazni v bántani.
Szét taposnám a fejét.
18/F
Manapság a gyerekek használják ki a szülőket,a tanáraikat,mert nekik CSAK jogaik vannak! Kötelességük pedig semmi.
A gyereket nevelni kell,megtiltani nekik bizonyos dolgokat,elvárni tőlük,hogy tanuljanak,segítsenek otthon,ha kell. Ha valami rosszat tesz,akkor megkell szidni vagy megbüntetni.
Éppen az a szülő teszi tönkre a gyereke életét,aki mindent magad neki,és mindent ráhagy.
Az okosan nevelt,fegyelmezett gyerek az életben is tud boldogulni.
A nai 18 évesek már felnőttnek hiszik magukat,akinek a szülő már nem parancsolhat.
Csak éppen a szülő tartja el őket. Ha önállóan kell élniük,akkor az alapvető dolgokat sem képesek megtenni.
Nem támogatnám az ötletet. Inkább szigorítanám.
Én meg kívánok neked ojan szülőket,mint nekem volt!
nekem semmim nem lehetett öcsémnek amit csak kimondott!Neki semmit nem kellett csinálni,nekem nagyon sok mindent!
Szóval szívem szerint felakasztanám őket a város közepén lévő villanyoszlopokra!
kicsit túl sarkított a kérdés
az erőszakos porosz nevelési módszer már bizonyított
azért van ez így mert az ember ha "szabad" egyre önzőbb és mohóbb lesz ( tulajdonképpen egyre antiszociálisabb)
az meg hogy ostobák is "nevelnek" gyereket, történelmi tény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!