Az új alkotmány tervezetben mit jelent magában az, hogy kereszténység, mire vonatkozik?
ahogy vsz. az 1. válaszoló sem, én sem ismerem a tervezet szövegét
Hol lehet olvasni?
nem tudom, nem akarom tudni, és bár tisztelem mindenki vallási meggyőződését, nem akarok egy olyan országban élni, ahol vallási dogmák jogerőre emelkedhetnek.
egyébként úgy tudom, a Vatikán a mai napig keményen ellenzi a fogamzásgátló tablettát, kíváncsi vagyok, mikortól kell azt is utcai dílerektől beszerezni, mint sokminden mást.
az vicces lesz ha ilyen arab stílusban elborult vallásosság lesz akár a keresztény akár a mohamedán akár bármien vallással de jóra ez nem vezethet. nem véletlenül van vallásszabadság, az emberek nem egyformák és a katolikus egyház már bizonyította hogy mien társaság lásd szent inkvizíció a kedvencem a pápa legújabb könyve hiradóbol hallom hogy "az óvszerhasználat bűn kivéve egyes eseteket pl a férfi prostituáltak..." azért meg alap a pokolra jutás... agyrém. és akik nem hívők/nem bennük hisznek azok meg megnézhetik magukat. volt az h lehet h kötelező lesz a hittan a sulikban... ámen
az egyház egynémely tanát röhejesnek tartom, illetve fura hogy az ősember a saját érdekeit érzi a társadalom előttinek, a modern ember a törvények által a kettőt egyensúlyba hozza, az egyház meg hirdeti hogy előbb a többiek de a pénzt azt szivesen lenyúlja.(búcsúcédulák,a reformáció kapcsán ismert dolgaik)
Kérdezem tőled hogy mikor voltak a búcsúcédulák?
Nagyon régen......
A katolikus egyház is megújúlt akkor a reformáció mellett és visszahódította híveit.
Az egy igaz vallás a világon........
Nem bánnám ha az egész ország ezt a vallást követné!
Ismét kérdezném, hol olvasható ez a tervezet?
A kereszteletlenséged miatt biztos nem leszel hátrányosan megkülönböztetve, a hülyeséged miatt remélem igen.
újabb keresztényellenes hangulatkeltés...
"újabb keresztényellenes hangulatkeltés..."
Na nehogy már a XXI. században annak álljon feljebb, aki a tudomány helyett abban hisz, hogy egy mindenható szellem uralkodik a világ felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!