Mért kéne hogy engem érdekeljen az Alkotmánybíróság jóléte? Tett az értem valamit? Jobbak lesznek tőle az élet vagy munkakörülményeim?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor tőlem OV a holdra is kilőheti őket!2010. nov. 11. 15:53
1/14 anonim válasza:
Azért kéne, hogy érdekeljen, hogy ne legyen pl. az aktuális miniszterelnök szülinapja nemzeti ünnep, mint a sztálinizmusban.
Egyébként ugye fideszfan vagy?
2/14 A kérdező kommentje:
Látod ezért nem jó a sztereotíp gondolkodás mert baloldali vagyok, voltam kommunista gyereknapon és majálison is még ingyen virslit is ettem, a Ruszki bácsi meg megmutatta a tankot.
2010. nov. 11. 16:06
3/14 anonim válasza:
Bocs, Kérdező, de te szerintem nem igazán vagy tisztában azzal, hogy mi is az alkotmánybíróság feladata.
Segítség:
4/14 anonim válasza:
Szóval komcsi vagy. Akkor nem csoda, ha nem érted, miről szól az Alkotmánybíróság...
5/14 anonim válasza:
Nem volt soha "kommunista gyereknap"!!! Tanulni kellene a történelmet illetve a definíciókat!
6/14 A kérdező kommentje:
Komcsi vagyok! Újra működjön a gyár! A párttitkár a Főmérnök vagy a Főkönyvelő NE kapjon 10 szeres fizetést mint egy esztergályos! 1 Adjuk el a terméket, de ne csak az oroszoknak! 2 Ha kerestünk rajta valamit, akkor javítsuk ki a gyárat meg a gépeket! Ha maradt még valami pénz azt osszuk el annyi egyenlő részre ahányan dolgoztak, így nem lesz senkivel kib@@@szva és még 2028-ban is lesz munkánk! De szerintem nem csak a komi rendszerben kell ezt így csinálni és furcsa hogy ez csak nekem jut eszembe!
2010. nov. 11. 16:19
7/14 anonim válasza:
A legjobb válaszért folyó küzdelmet Walter nyerte kb. 3-4 válasszal előttem, minden többi válasz felesleges, a versenyt lezártuk.
8/14 anonim válasza:
Ha lezárod-ha nem:
A kérdező akkor is tudatlan, és ráadásul provokál! A szellemi sötétség égbekiáltó!
9/14 doboszoli válasza:
A Kérdező szájában a Negro világít, mint a Nap.
10/14 anonim válasza:
Azért kéne érdekelnie, hogy ne hozhassanak olyan törvényeket, amikkel olyan károkat okozhatnak, ami ellen nem tudsz védekezni (csak egy példa, magyarázat nélkül bezárathatnának és nem védekezhetnél...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!