Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel lehet ilyen miatt jelenten...

Fel lehet ilyen miatt jelenteni a szomszédot?

Figyelt kérdés
egy ci..ny család költözött mellénk,nem is értem hogy engedték őket ide,mert normális környék.a lényeg,hogy hangoskodnak a folyosón a gyerekek futkosnak állandóan,hiába szólunk rájuk ezek ilyen autisták esküszöm. mindenüket kirakják a bicikli ilyesmi az egész folyosót lassan elfoglalják.
2010. nov. 11. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A leírásodból úgy értem, hogy ez egy társasház. Minden társasháznak van házirendje, amit minden lakónak be kell tartania. Szóljatok a közös képviselőnek (minél többen, annál jobb, legalább érzi, hogy nem a te személyes konfliktusodat próbálod így elintézni), ő majd lerendezi őket.
2010. nov. 11. 14:02
 2/10 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy már szóltunk nekik,de mivel mindent rendesen befizetnek(nem dolgozik egyik se érdekes) nem tudnak velük mit csinálni,az alattuk levőket meg állandóan eláztatják,ha szól nekik az ember a pofánkba röhögnek.
2010. nov. 11. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Tipikus cigányok... Feljelentheted, de ha megtudják, hogy te voltál, készülhetsz a terrorra :( Előre sajnállak.
2010. nov. 11. 14:12
 4/10 anonim válasza:
100%
este amikor alszanak, rongáljatok meg mindent ami kint vana folyoson ami az övék!vagy üssétek szét a fejüket a többilakoval közösen!!
2010. nov. 11. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy s*arba keveredtetek velük ,ezek kiidegelnek mindannyiótokat.
2010. nov. 11. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Tyű, de naívak vagytok, meg Te is kedves kérdező!

Akárkinek szólsz, akárhova mész, úgyis utólag kiderül, hogy Te jelentetted őket, nagyon fogsz szívni, ha rájönnek.Nemhogy a közös képviselő nem tesz semmit ellenük, de még a rendőrség se.Sz@rnak bele nagy ívben + tele van a gatyájuk, azért se intézkednek.

Ha fellépsz ellenük, akkor meg bocs, de ne számíts semmi jóra.

2010. nov. 11. 14:32
 7/10 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy hülyék tipikus buta tudatlan emberek,ha szólunk nekik abba hagyják majd elkezdik újból,mi 15 éve lakunk itt ők egy éve,de bízom benne,hogy eltűnnek innen hamarosan,én ismertem őket látásból tudom hol laktak régebben,valamiért kibaxták őket onnan remélem innen is.
2010. nov. 11. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl sok változásban ne reménykedj, mert "ezek" általában kiutalt lakást kapnak ( valószínű az önkormányzattól) amiben ott kell lakniuk x ideig, vagy örökre.Jobb esetben rövid időn belül lelakják és akkor kapnak egy másikat, máshol.
2010. nov. 11. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen semmi baj a cigányokkal, á semmi. Ennyit erről, mit tesz a 2/3. Semmit.
2010. nov. 12. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

Magyarországon hiába... :(

Undorító emberek vezetik ezt az országot.. Teljesen tönkretették.

2010. nov. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!