Ha a Tescoba nem adnak nyugtát, és nekem kell szólni, azért fel lehet őket jelenteni?
Mert vásároltam fizettem, majd elindultam, el is felejtettem, hogy nem adtak nyugátt, mert a visszajáróval szórakoztak.
És kimentem már az épeületből mikor eszembe jutott, vissza mentem, és akkor mondta a Nő, hogy "jaaj, elfejetettem a nyugtát oda adni... bocsánat"
Akkor oda adta.
De az ilyenért én vagyok a hibás, mert nem szóltam akkor, vagy Ők, mert szó nélkül is oda kellene adniuk nem?
nagyon rossz választ adtál, mert nem rohantam el egyáltalán!
számoltam, hogy jól adott-e vissza, erre már a mögöttem lévőnek húzta le a cuccait a leolvasón...
kérdező hogy neked milyen problémáid vannak, nagyon unatkozhatsz..
Szegény pénztárost akarod szivatni aki minimálbért keres 10 órát egy helyben ülve és egy kicsit le lankadt a figyelme...
"Mert vásároltam fizettem, majd elindultam, el is felejtettem, hogy nem adtak nyugátt, mert a visszajáróval szórakoztak. "
Kedves kérődző! Te "felejthetsz", de a pénztáros az "szórakozik" a visszajáróval. Ga.né egy ember vagy...
Biztos, hogy ott volt az a pulton, csak nem vetted észre.
Ott mindig adnak nyugtát, a pénztárosokat is figyelik, a leltárkészletet is, mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!