Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a Tescoba nem adnak nyugtát...

Ha a Tescoba nem adnak nyugtát, és nekem kell szólni, azért fel lehet őket jelenteni?

Figyelt kérdés

Mert vásároltam fizettem, majd elindultam, el is felejtettem, hogy nem adtak nyugátt, mert a visszajáróval szórakoztak.

És kimentem már az épeületből mikor eszembe jutott, vissza mentem, és akkor mondta a Nő, hogy "jaaj, elfejetettem a nyugtát oda adni... bocsánat"

Akkor oda adta.

De az ilyenért én vagyok a hibás, mert nem szóltam akkor, vagy Ők, mert szó nélkül is oda kellene adniuk nem?

2011. nov. 1. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg neki kellene adni, de emiatt feljelenteni nem lehet, mert nem büncselekmény, hanem csak figyelmetlenség. HA szükséged van a blokkra, akkor szólsz neki és kész.
2011. nov. 1. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
nagyon rossz példát hoztál, mert a Tecsóban mindig adják a nyugtát,csak nem kell előtte elrohanni a kasszától
2011. nov. 1. 17:42
 3/11 A kérdező kommentje:

nagyon rossz választ adtál, mert nem rohantam el egyáltalán!

számoltam, hogy jól adott-e vissza, erre már a mögöttem lévőnek húzta le a cuccait a leolvasón...

2011. nov. 1. 17:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Emberek vagyunk, tévedhetünk. Most gondold el, amikor 8-10 óráig csinálják ezt, bármikor előfordulhat egy kis figyelmetlenség. De persze te rögtön azt látod benne, hogy háhá de jó lenne feljelenteni őket -.-'
2011. nov. 1. 18:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A Tescóban mindig adnak nyugtát. Másként nem is tudják kiadni az árut. A pénztárgép kitolja magától. Most kit is akarsz feljelenteni, és miért is? Igen, szó nélkül adják oda. Még el is köszönnek. És megköszönik a vásárlást. Te meg szó nélkül vedd el, és huzzál onnan a p
2011. nov. 1. 18:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne neked abban a jó?
2011. nov. 1. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:

kérdező hogy neked milyen problémáid vannak, nagyon unatkozhatsz..

Szegény pénztárost akarod szivatni aki minimálbért keres 10 órát egy helyben ülve és egy kicsit le lankadt a figyelme...

2011. nov. 1. 18:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"Mert vásároltam fizettem, majd elindultam, el is felejtettem, hogy nem adtak nyugátt, mert a visszajáróval szórakoztak. "

Kedves kérődző! Te "felejthetsz", de a pénztáros az "szórakozik" a visszajáróval. Ga.né egy ember vagy...

2011. nov. 4. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy ott volt az a pulton, csak nem vetted észre.

Ott mindig adnak nyugtát, a pénztárosokat is figyelik, a leltárkészletet is, mindent.

2011. nov. 22. 18:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, minden további nélkül. A klotyóba találsz papírt is. Leírod az eseményt, összehajtogatod a paksamétát, és bedobod a lyukba. A lehúzással igazolja a cég, hogy a papír elindult az útjára.
2011. nov. 23. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!