Jogos-e a Geréb Ágnessal szemben alkalmazott börtön beli bánásmód?
Vétkes, vétkes, de mégsem bankrabló, terrorista vagy az szervezett alvilág láncfűrészes bérgyilkosa.
Nem koncepciós eljárásról van szó? Az orvosi társadalomban (hierarchiában) kiirthatatlanul gyökeret vert féltékenység, irigység egyik megnyilvánulási formájáról?
Nem vagyok sem ellene, sem mellette. Nem tudom, hogy volt-e szerepe a tragédiákban, vagy sem. Nem tudom, hogy el fogják-e ítélni, vagy sem. Nem tudom, hogy jogos lesz-e az ítélet, vagy sem.
Egyet tudok: a bánásmód kritikán aluli!
"Ez itt nem igazságszolgáltatás, hanem meghurcoltatás."
És az mi hogy bírósági ítélet van ellene és azt semmibe veszi?
ha jól tudom, nem egy ember meghalt már miatta
semmibe veszi a bíróság ítéletét
mi kell még???
ez a legkevesebb, amit megérdemel ez az őrült nőszemély
02.04 az orovosok miatt is halnak meg anyák és babák, belet lyukasztanak ki, szülőágyon véreznek el nők, maradandó károsodást szenvednek gyerekek, csak az a különbség, hogy alig kerül belőle nyilvánosságra valami, és úgy is a többi orvos pajtás hoz döntést, nincs bilincs, meg rendőrség. És hát nem is kap semmit a dokika, nyugodtan folytathatja a nyaraláshoz, családi ebédhez ütemezett szülesztéseket, úgy ahogy neki tetszik, max. lesz egy-két komplikáció, de hát mindenkinek beadjuk, hogy jaj, hát szomorú, de van ilyen, mi nem hibáztunk, a hülye ember, meg úgy is beveszi, amit a DOKTOR ÚR mond, max. mérgelődik, de ennyi.
Gerébet meg elviszik bilincsben és előzetesbe dugják. Érdekes.
"És az mi hogy bírósági ítélet van ellene és azt semmibe veszi?"
Természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!